Internet Explorder 6 при спробі відкрити те посилання падає
Зрозуміло, що вони кричать тільки тому, що той самий Linux почав їм серйозно дошкуляти.Конкуренція з Linux в enterprise секторі дуже й дуже їм всім не подобається.Проте не можна не знайти й длобре зерно істини в цьому аналізі. Наприклад, досить великий бардка в самому kernel community з 2.6, про що свідчить остання перепетія з security bugs. які в bitkeeper'і не були віправлені на протяхзі 2.6.8 - 2.6.10Як що говорити про той самий промисловий чи як там його сектор, то тут модель розробки, яку використовує FreeBSD набагато краща. Тільки що linux більш розкручана TM, але FreeBSD набагато зручніша для використання в критичному оточенні. Не знаю, як там той solaris (про windows мовчимо , я його не використовував так, щоб 10 років підряд... А от FreeBSD стоїть на моїх сереверах де й з 1999 року, без перевстановленя, а тільки з оновленням через CVSup.Може щось приблизно таке можливо з Gentoo, не заню, але воно ще досить сире в порівнянні з FreeLSD.
WinXP(eng)+SP2+IE 6.0.2900.2180 не падає. Може проблема в конфігурації ваших мануальних маніпуляторів?
http://www.builderau.com.au/manage/work/0,39024674,39181142,00.htmМотиви: инзький рівень безпеки в системі, низька масштабуємість та інше.А не так давно М$ волав про те, що зцієї студентської роботи нічого не вийде.
Хочу запитати, чим саме FreeBSD-сервер кращий ніж Linux-сервер ?
п. Кравчук! Не падайте в обморок!. Дуже велика кількість із нас часом змушена працювати не тільки на Linux-машинах. Зрештою, це допомагає нам виявляти недоліки супротивника.