Автор Гілка: як правильно оновити кде?  (Прочитано 1264 раз)

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
побачив нещодавно на кде-шному сайті викладені рпм-ки кде 3.2.3 і думаю поновитись - бо щось 3.2, яке стандартно йде з 10м мандрейком трохи глюкаве. хотів спитати - як коректно це діло встановити? чи досить сказати urpmi * , чи треба у певній послідовності - наприклад спочатку бібліотеки, потім решту? на сайті в кде жодних інструкцій не знайшов..

JaFd (проїздом)

• Гість
Re: як правильно оновити кде?
« Відповідей #1 : 2004-07-21 21:20:22 »
А пес його зна. Я якраз залишив на роботі збиратись kdelibs з сирців... Рецепт однозначний: 6-7 годин і KDE готовий :)))

Відсутній Misha

• Кореспондент
  • дописів: 191
  • Насправді все не так, як у реальності
« Відповідей #2 : 2004-07-22 06:55:25 »
побачив нещодавно на кде-шному сайті викладені рпм-ки кде 3.2.3 і думаю поновитись - бо щось 3.2, яке стандартно йде з 10м мандрейком трохи глюкаве. хотів спитати - як коректно це діло встановити? чи досить сказати urpmi * , чи треба у певній послідовності - наприклад спочатку бібліотеки, потім решту? на сайті в кде жодних інструкцій не знайшов..
Якщо взяти рпм з cooker, то можна і через urpmi.

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
« Відповідей #3 : 2004-07-28 18:55:56 »
через urpmi норамльно не вийшло- не бачить воно всіх залежностей.  зробив так: зніс повністю кде, потім у джерелах пакунків прописав теку, куди були складені всі зкачані файли, і тоді вже через менеджер пакунків нормально ставиться. єдиний помічений глюк - система без кде починає використовувати gnome display manager, який після встановлення кде продовжує працювати і заважати роботі. тож треба піти в системні налаштування (drakconf, "налаштуйте свою систему") і замінити gnome display manager на те саме, лише кде-шне.

до речі кде 3.2.3 дуже задоволений - все працює, глюки з несподіваним закриванням програм зникли, все супер :) якщо є бажаючі - можу поділитись - див. роздачу.