Автор Гілка: kppp i xserver  (Прочитано 968 раз)

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
kppp i xserver
« : 2004-07-26 01:40:01 »
Привіт усім!!! Стоїть SuSe 9.1. При підключені до інтернету через kppp видає помилку що якийсь daemon несподівано помер. Такий  самий глюк і в друга також стоїть SuSe 9.1. В SuSe 9.0 kppp не глючив.
І не піскажте де потрібно прописувати щоб kdm стартував автоматично, бо кожний раз вводити команду startx надоїло.
                                                        Наперед вдячний!!!!!!!

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
Re: kppp i xserver
« Відповідей #1 : 2004-07-26 15:16:29 »
в мене була така проблема, коли пробував дзвонити через колбек, і pppd було без підтримки цього самого колбеку. в мене казало: демон pppd несподівано помер. якщо так - треба перекомпілювати pppd - взяти сирці pppd 2.4.2, прочитати що пише у readme.cbcp і зробити. в мене працює.

стосовно автоматичного завантаження іксів - не знаю як воно у suse. в моєму мандрейку ця опція сидить у системних налаштуваннях ("налаштуйте свою систему") - але це окремо від кде або гнома.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #2 : 2004-07-26 20:01:48 »
Про це ви зможете дізнатися в man inittab -- змініть основний run-level з 3 на 5, і буде вам щастя... На жаль, прямо тут не маю цього файлу й не можу показати прямо отой рядок, але гадаю, тут не конче все готовеньке на тарілочці з блакитними бережками подавати...

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
« Відповідей #3 : 2004-08-10 01:51:43 »
що до xserver'a щоб він стартував автоматично, то потрібно було в файлі /etc/inittab задати рівень роботи по умовчанні 5, а не 2. ;D
                                                    Дякую всім  за допомогу!!!