Це все, звісно, добре, але коли вже можна буде на 2.0 полюбуватись? :-/
Словом, як це не сумно, з Ворда злізати ще ой як зарано.
Особисто я дико розчарований: навіть мої прохання про мінімальні вдосконалення, без яких неможливий швидкий набір, були проігноровані. А саме, 1. немає клавіатурного перемикання регістру і 2. клавіатуру неможливо повністю налаштувати під себе, оскільки доступні не всі комбінації клавіш. А рюшечки - я на них уваги не звертав.Словом, як це не сумно, з Ворда злізати ще ой як зарано.
Особисто я дико розчарований: навіть мої прохання про мінімальні вдосконалення, без яких неможливий швидкий набір, були проігноровані. А саме, 1. немає клавіатурного перемикання регістру
2. клавіатуру неможливо повністю налаштувати під себе, оскільки доступні не всі комбінації клавіш. А рюшечки - я на них уваги не звертав.Словом, як це не сумно, з Ворда злізати ще ой як зарано.
Цитата: miwa від 2005-07-16 22:38:38Це все, звісно, добре, але коли вже можна буде на 2.0 полюбуватись? :-/Та скільки завгодно: скачайте собі зftp://ftp.openoffice.org.ua/pub/soft/OpenOffice/OO.ua/1.9test/бета-версію (по-моєму, цілком робоча) і [color=#0000сс]милуйтеся[/color] на здоров'я. Особисто я дико розчарований: навіть мої прохання про мінімальні вдосконалення, без яких неможливий швидкий набір, були проігноровані. А саме, 1. немає клавіатурного перемикання регістру і 2. клавіатуру неможливо повністю налаштувати під себе, оскільки доступні не всі комбінації клавіш. А рюшечки - я на них уваги не звертав.Словом, як це не сумно, з Ворда злізати ще ой як зарано.