Тобто зрозумійте мене вірно -- мені теж колись допомагали й дистрибутивами, й порадою, та й самі коли писали/саджали на потяг -- то люди просили щось записати, бо зовсім ніяк й де узяти -- не знають. Це й зараз час від часу робиться.
Але проблема в тому, що /сподіваються/ люди завжди на щось більше, особливо коли "нахаляву". При цьому відправити декілька CD (чи вже DVD) на місяць можна й своїм коштом/часом, а ось декілька сотень -- вже важко. Навіть обрати, кому -- вже важко. А люди чекатимуть чогось.
Власне, в лафоксів було більше людей, зараз бензин та іжа подорожчали, а *&^*&^*& демпінгатори з Одеси (опенсурс котрі) паразитують та не повертають підтримки спільноті, вже не кажучі про відсоток на пібтримку авторів (лафокси, оскільки знаю, так роблять) -- економіку не вчили, ринок дайлапу не досліджували, а ціну поставили -- "нацарювати сто рубликів". То й хто питає -- кажу, що бойкотую дурних.
Так... то в tsyma@ та alice@ було більше часу дороблювати дистрибутиви, допомагати на форумі. Дороблюють та допомагають й зараз, але вже важче, бо рук менше, а справ ще більше.
Не треба очікувати від людей, що вони завжди зможуть робити одне й те саме за спасибі. Навіть якщо самі так робите...
PS: я не за "монополію друзів", людей, про яких чули, але нічого поганого -- пишемо, кажемо та лінки ставимо.