Я їду, вже відпросився з роботи. :-)
У, то з вас поширений звіт про цю подію :о).
Якщо коротко, то дискусії не вийшло. Було самовихваляння. Урядовців прийшло всього пару чоловік (здається п'ять) і самовихваляння їх ні в чому не переконало.
Я не зміг взяти квитки на ніч з неділі на понеділок тому їхав маршруткою і запізнився на годину з копійками. Доповідь, яку я підготував напередодні, виголосити не вдалося, та й не було перед ким - в кінці зал був практично порожній.
Більшість доповідачів повторювали одну й ту ж інформацію, доповіді були страшенно нудні навіть для мене. Багато технічних термінів та деталей напевно були не зрозумілі нікому крім технічних спеціалістів (який депутат знає що таке XML і з чим його їдять?).
21 вересня відбудуться парламентські слухання, вони напевно будуть транслюватися. Юрій Радченко сказав, що там всі виступи вже розписані, нікого більше втиснути не вдасться, але це все скоріше за все - просто формальності, так як прогнозована кількість депутатів у залі - ~50 чол.
PS.
Я б вважав що я даремно з'їздив якби не Ярослав Кохан - він мені підкинув матеріали по Теорії Еволюції Груп російською мовою які я шукав вже декілька років, за що я йому
дуже вдячний :-) . Ці матеріали для мене заважили більше ніж весь круглий стіл разом взятий і сповна компенсували мені всі витрати - з їхньою допомогою я англомовні матеріали розбиратиму значно легше.