УРЯ!!! Воно нормально показує документи MS Office!!!! Навіть з складними макросами!!!! Все, зносю crossover і MS Office!!! Я такий радий
До речі, OOo_2.0_LinuxIntel_langpack_uk.tar.bz2 нормально встановлюється на Windows-версію.
А що, "Я вже зареєстрований користувач" не допомагає?
Цитата: Сергій Єгоров від 2005-12-08 01:23:00А що, "Я вже зареєстрований користувач" не допомагає?ні (на наступний раз OO думає, що він знову запускається перший раз ;\)
Цитата: Сергій Дубик(Guest) від 2005-12-08 11:25:58Цитата: Сергій Єгоров від 2005-12-08 01:23:00А що, "Я вже зареєстрований користувач" не допомагає?ні (на наступний раз OO думає, що він знову запускається перший раз ;\)Було в мене таке з одною з попередніх версій... але не пригадаю точно, як я його поборов.... Не певен, але спробуйте таке. Подивіться, хто є власником каталогу OpenOffice та підкаталогів-файлів, які він містить? Якшо це рут (напевно так і є) - перенесіть каталог разом із вмістом, наприклад, до своєї домашньої теки і привласніть собі (#chown -R user:group OpenOffice). Тоді запустіть з-під вашого аккаунту soffice, swriter чи шо там треба. Якось так... хоча дивно - з 2.0 в мене таких проблем не було
Скоро буде на ftp.linux.kiev.ua (основні тарболи, решта завтра).PS: а 195.161.112.117 -- це ftp.i-rs.ru... коментувати необхідність заміни на IP (чи то поваги до людей) не буду.
А воно в якому середовищі?
ЦитатаУРЯ!!! Воно нормально показує документи MS Office!!!! Навіть з складними макросами!!!! Все, зносю crossover і MS Office!!! Я такий радий На жаль, не можу розділити ваші оптимістичні враження. У мене ООо після установки вилітає кожні 15 хвилин, тому зараз користуюсь версією 1.1.5