Автор Гілка: Віктор Мусіяка зацікавився програмним забезпеченн  (Прочитано 5272 раз)

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Re:  Віктор Мусіяка зацікавився програмним за
« Відповідей #15 : 2005-12-08 21:31:56 »
(assemble = gather)
http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob :) (сам не знав точного значення цього виразу)
« Змінено: 2005-12-08 21:34:10 від tech »

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #16 : 2005-12-10 22:10:57 »
Телепень цей Перетятко: знайшов кого цитувати - з-поміж усіх доповідей вибрав єдину словоблудну, проігнорувавши всі інші (котрі були нормальнi). Чи може це навмисно, щоб створити враження у читача, що зібралася купка фанатів і диваків?
Я йому передам, як наступного разу телефонуватиме.

Тобто самому якось отак у вічі не зовсім зручно казати (людина принаймні старається зрозуміти проблему, що вже немало за того, що гроші їй платять за протилежне), а ось передати "з публіки" -- неодмінно.

Бо теж таке враження було, коли цей опус читав.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #17 : 2005-12-12 19:45:39 »
Телепень цей Перетятко: знайшов кого цитувати - з-поміж усіх доповідей вибрав єдину словоблудну, проігнорувавши всі інші (котрі були нормальнi). Чи може це навмисно, щоб створити враження у читача, що зібралася купка фанатів і диваків?
Я йому передам, як наступного разу телефонуватиме.

Тобто самому якось отак у вічі не зовсім зручно казати (людина принаймні старається зрозуміти проблему, що вже немало за того, що гроші їй платять за протилежне), а ось передати "з публіки" -- неодмінно.

Бо теж таке враження було, коли цей опус читав.
Ну якщо справді намагається зрозуміти, то можна поговорити і толерантніше. Я так зло написав, бо пасаж, де фахівці-учасники конференції в односторонньому порядку оцінювалися з точки зору "представників профільних структур влади", є очевидно некоректним. Тобто можна йому переказати, що публіка взагалі не зла, а просто прискіплива і чутлива до нестиковок.

А, оце що гроші платять за протилежне - це про що? Про "Інтелектуальну власність" (чи як там вона називається)?

Взагалі, якщо журналіст, то можна поговорити де-небудь в офлайні. Тут багато про що є говорити (економіка, політика, технології, безпека, освіта). Якщо в цьому треба "допомогти", то я "живу" на yarkaen<вухо>supermail<крапка>com<крапка>ua.