LINUX.CO.UA
Цитата: Olexandr_Kravchuk від 2005-12-18 00:30:39LINUX.CO.UAЦікаво, чим пану Кравчуку не догодило LOU, щоб ото кострубатити Своє Власне та хто такі "Представники UALUG" (чим вони "представні")?
Проте я чудово знаю, чим пан Кравчук не догодив пану Шигоріну, щоб Він писав подібні повідомлення з метою його дискредитації.
І "воно" не Моє власне. До стрічки новин мають доступ усі, хто цього у Мене попросив!
"Представники UALUG" - це люди з LOU, які на даний момент лиш допомагають у наповненні стрічки новин.
Цікава, до речі, стрічка новин.0) RSS відсутнє як клас. Ні, ніхто тут не стане вам пояснювати, як його зробити -- бо _тут_ він є й працює.
Цитата: Yaroslav Fedevych від 2005-12-18 22:41:54Цікава, до речі, стрічка новин.0) RSS відсутнє як клас. Ні, ніхто тут не стане вам пояснювати, як його зробити -- бо _тут_ він є й працює.Доречі на LOU RSS теж недороблена: у блоці <description> присутні html теги (вони мають бути конвертовані у html entities), що робить повідомлення "невидимими". Це суперечить стандарту RSS. Хотілося б щоб це непорозуміння було виправлене.