Автор Гілка: Teach Yourself Shell Programming in 24 Hours  (Прочитано 2816 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Teach Yourself Shell Programming in 24 Hours
« : 2005-12-18 00:30:39 »
"Teach Yourself Shell Programming in 24 Hours" - відмінний посібник по шел-програмуванню.

Посібник підійде, як початківцям, які ще не мали справи з шел-програмуванням, так і досвідченим програмістам, які знайдуть там чимало нового та цікавого.

« Змінено: 2005-12-18 00:32:43 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
NIH
« Відповідей #1 : 2005-12-18 00:59:17 »
LINUX.CO.UA
Цікаво, чим пану Кравчуку не догодило LOU, щоб ото кострубатити Своє Власне та хто такі "Представники UALUG" (чим вони "представні")?

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Re: NIH
« Відповідей #2 : 2005-12-18 17:48:18 »
LINUX.CO.UA
Цікаво, чим пану Кравчуку не догодило LOU, щоб ото кострубатити Своє Власне та хто такі "Представники UALUG" (чим вони "представні")?

Нічим, аж ніяк нічим не догодили. Проте я чудово знаю, чим пан Кравчук не догодив пану Шигоріну, щоб Він писав подібні повідомлення з метою його дискредитації. І "воно" не Моє власне. До стрічки новин мають доступ усі, хто цього у Мене попросив!

"Представники UALUG" - це люди з LOU, які на даний момент лиш допомагають у наповненні стрічки новин.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Re: NIH
« Відповідей #3 : 2005-12-18 22:21:40 »
Проте я чудово знаю, чим пан Кравчук не догодив пану Шигоріну, щоб Він писав подібні повідомлення з метою його дискредитації.
Пане Кравчуче, я не Вас особисто, а поведінку таку дискредитував і буду дискредитувати.

Якщо б хотів особисто -- то опублікував би, що Ви ото мені у особисті повідомлення накидали.

І "воно" не Моє власне. До стрічки новин мають доступ усі, хто цього у Мене попросив!
Та не в тому справа.  В країні й так надто багато (десь п'ять) стрічок +/- однієї людини, дві (три?) з них за останні десь три роки змінили таку людину-майнтейнера, але самі кардинально не змінилися.

Як людина, котра вже бачила кінець ...о, вже двох таких стрічок ([1],[2]) -- одразу кажу, якщо воно за два роки віднині буде в Вас ще живе та поновлюване (при цьому цікаве), то або "назло отим" (й таке буває), або завдяки неабиякому таланту організатора та трішечки -- технічному (з цього боку Вас не знаю зовсім).

Для того, щоб претендувати на портал, а не те, чим є більшість отаких "порталів" (зараз це назвали "блоги" та досить іншим чином технічно оздобили) -- треба дещо більше.  Подивіться, наприклад, на opennet.ru.

"Представники UALUG" - це люди з LOU, які на даний момент лиш допомагають у наповненні стрічки новин.
Ага, а представники кабміну -- це ті, хто лазять по Банківській.  Може, навіть чомусь там  допомагають...

Ergo: не треба форків.  Треба співпрацювати. :)
« Змінено: 2005-12-18 22:23:18 від gvy »

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Re: Teach Yourself Shell Programming in 24 Hours
« Відповідей #4 : 2005-12-18 22:30:16 »
Їтіть!

То за таким критерієм значить, що я не в UALUG? А чому Google, коли його просиш пошукати це слово, з якогось дива видає моє прізвище _першим_? Може, то не критерій, але він нічим не гірший за ваш.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #5 : 2005-12-18 22:41:54 »
Цікава, до речі, стрічка новин.

0) RSS відсутнє як клас. Ні, ніхто тут не стане вам пояснювати, як його зробити -- бо _тут_ він є й працює.
1) коментарі лишати не можна. Дивно, при цьому показується вельми передбачувана їх кількість;
2) всі решта посилань ідуть на нас. Ну це вже навіть не смішно. Що заважає публікувати новини тут? Якщо новина не тягне на добру якість, то що вам краще -- щоб вам прямо на місці це сказали, чи поржали, вибачте, там, де ви про це ніколи не дізнаєтесь?
3) Про UALUG я вже сказав. Ще прочитайте http://linuxmafia.com/faq/Linux_PR/newlug.html. Там достатньо багато всього цікавого написано.

Shrdlu(Guest)

• Гість
« Відповідей #6 : 2005-12-19 09:45:28 »
0) RSS відсутнє як клас. Ні, ніхто тут не стане вам пояснювати, як його зробити -- бо _тут_ він є й працює.

Доречі на LOU RSS теж недороблена: у блоці <description> присутні html теги (вони мають бути конвертовані у html entities), що робить повідомлення "невидимими". Це суперечить стандарту RSS. Хотілося б щоб це непорозуміння було виправлене.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #7 : 2005-12-19 10:52:31 »

Доречі на LOU RSS теж недороблена: у блоці <description> присутні html теги (вони мають бути конвертовані у html entities), що робить повідомлення "невидимими". Це суперечить стандарту RSS. Хотілося б щоб це непорозуміння було виправлене.
Нажаль тоді перестає працювати перегляд RSS безпосередньо у бровзері.

Додайте параметер cdata=1, можливо це допоможе у вашому випадку:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/yabb2rss?group=novyny&body=yes&cdata=1
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/yabb2rss?help=1

Якщо не допоможе, то копніть мене через приватну пошту чи повідомлення.
[Fedora Linux]