wine 0.9.4 у Debian 3.1? Ні, як не дивно ;о))
Цитата: miwa від 2005-12-26 10:16:22wine 0.9.4 у Debian 3.1? Ні, як не дивно ;о))Знущаєшся?
ЦитатаЩо, і в самому дистрибутиві немає?wine 0.9.4 у Debian 3.1? Ні, як не дивно ;о))
Що, і в самому дистрибутиві немає?
Не зрозумів, що ти мав на увазі, питаючи чи його немає в дистрибутиві. wine є, швидше за все. Річної давності (дебіен стейбл все-таки). Так що знущаюсь у відповідь на знущання ;о)
Цитата: miwa від 2005-12-26 10:16:22ЦитатаЩо, і в самому дистрибутиві немає?wine 0.9.4 у Debian 3.1? Ні, як не дивно ;о))Ви наплутали. Не Вайн у Дебіані, а ліби, необхідні для компілції, у 64-бітних дистрибах!
Хех. А хто скаже, які саме бібліотеки потрібні? Або де про це можна почитати? З config.log я зрозумів лише те, що йому не до вподоби моя /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/libgcc.a, на яку він натрапив в процесі пошуку lgcc. Хто така lgcc і яким боком вона стосується libgcc.a, а також чого остання не підходить wine'у і що йому таки підходить я наразі не знаю.
apt/dpkg відмовляється ставити двійкові пакунки wine, мотивуючи це тим, що вони не для тієї архітектури (i386 is not amd64, чи якось так).
Ну навіщо тобі той вайн?
Цитата: btr від 2005-12-26 17:01:03Ну навіщо тобі той вайн?Хм...StarCraft i HeroesIII (неліцензійні, звісно) на вихідних побавитись. :о)І ще шкода що стагнув по модему десяток мегебайт а тепер нІкуди їх приткнути. ;о)
StarCraft i HeroesIII (неліцензійні, звісно) на вихідних побавитись. :о)
Цитата: Абрамчук Вадим від 2005-12-26 12:11:14Цитата: miwa від 2005-12-26 10:16:22ЦитатаЩо, і в самому дистрибутиві немає?wine 0.9.4 у Debian 3.1? Ні, як не дивно ;о))Ви наплутали. Не Вайн у Дебіані, а ліби, необхідні для компілції, у 64-бітних дистрибах!Хех. А хто скаже, які саме бібліотеки потрібні? Або де про це можна почитати? З config.log я зрозумів лише те, що йому не до вподоби моя /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/libgcc.a, на яку він натрапив в процесі пошуку lgcc. Хто така lgcc і яким боком вона стосується libgcc.a, а також чого остання не підходить wine'у і що йому таки підходить я наразі не знаю.
Цитата: miwa від 2005-12-26 15:16:43Хех. А хто скаже, які саме бібліотеки потрібні? Або де про це можна почитати? З config.log я зрозумів лише те, що йому не до вподоби моя /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/libgcc.a, на яку він натрапив в процесі пошуку lgcc. Хто така lgcc і яким боком вона стосується libgcc.a, а також чого остання не підходить wine'у і що йому таки підходить я наразі не знаю.RTFM зверху я там прямий лінк дав!