Вийшла нова версія усіми нами улюбленої Вайни...
ЗІ: Ну як у Вас справи з Генто?
miwa@debian:/usr/home/miwa/wine-0.9.4$ less config.log...configure:1888: checking for C compiler default output file nameconfigure:1891: gcc -m32 conftest.c >&5/usr/bin/ld: skipping incompatible /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/./libgcc.a when searching for -lgcc/usr/bin/ld: skipping incompatible /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/libgcc.awhen searching for -lgcc/usr/bin/ld: cannot find -lgcccollect2: ld returned 1 exit status...
Цитата: hse від 2005-12-24 17:01:16ЗІ: Ну як у Вас справи з Генто? Логічним продовженням ланцюжка виглядає Debian unstable
Ага.Цитатаmiwa@debian:/usr/home/miwa/wine-0.9.4$ less config.log...configure:1888: checking for C compiler default output file nameconfigure:1891: gcc -m32 conftest.c >&5/usr/bin/ld: skipping incompatible /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/./libgcc.a when searching for -lgcc/usr/bin/ld: skipping incompatible /usr/lib/gcc-lib/x86_64-linux/3.3.5/libgcc.awhen searching for -lgcc/usr/bin/ld: cannot find -lgcccollect2: ld returned 1 exit status...Всюди пишуть, що wine 32-бітний і для роботи у 64-бітному середовищі "за просто так" він не компілюється. А ще зустрічав при пошуку, що народ його навіть у chroot не може скомпілювати із-за якогось фист хитрого стеку, то вже й не пробував такий метод.Ось...
Ага.Всюди пишуть, що wine 32-бітний і для роботи у 64-бітному середовищі "за просто так" він не компілюється. А ще зустрічав при пошуку, що народ його навіть у chroot не може скомпілювати із-за якогось фист хитрого стеку, то вже й не пробував такий метод.Ось...
Цитата: Абрамчук Вадим від 2005-12-24 13:27:261С вона вже нормально тримає?Це навіть підтримують. Так, це не зовсім "той самий" wine...
1С вона вже нормально тримає?
Цитата: borman від 2005-12-24 18:46:42Люди, в кого є останній Debian unstable і кому не жаль поділитись? Напишіть мені на abram@email.ua . Я вишлю чисті КД або гроші на них!Краще на лафоксі (чи vic-info, але там 3.1r0a тільки) на DVD замовити, якщо є можливість.
Люди, в кого є останній Debian unstable і кому не жаль поділитись? Напишіть мені на abram@email.ua . Я вишлю чисті КД або гроші на них!
Всюди пишуть, що wine 32-бітний і для роботи у 64-бітному середовищі "за просто так" він не компілюється. А ще зустрічав при пошуку, що народ його навіть у chroot не може скомпілювати із-за якогось фист хитрого стеку, то вже й не пробував такий метод.Ось...
Цитата: Абрамчук Вадим від 2005-12-25 16:12:29Цитата: borman від 2005-12-24 18:46:42Люди, в кого є останній Debian unstable і кому не жаль поділитись? Напишіть мені на abram@email.ua . Я вишлю чисті КД або гроші на них!Краще на лафоксі (чи vic-info, але там 3.1r0a тільки) на DVD замовити, якщо є можливість.На лафоксі також останнє поновлення від кінця серпня або ж початку вересня, НМВ.Я, до речі, радив би трішки зачекати з поновленням дебіен - не впевнений, що там вже є КДЕ 3.5, та x.org 7.0. Якщо, звичайно, ці програми мають для вас якусь вагу.ЦитатаЩо, і в самому дистрибутиві немає?wine 0.9.4 у Debian 3.1? Ні, як не дивно ;о))Цитата щось вони там навколо цього балакали... Ось: http://winehq.com/?issue=301#Fedora%2064-bit%20x86 Правда, там про Федору, але може стати у пригоді.Спасибі.
Що, і в самому дистрибутиві немає?
щось вони там навколо цього балакали... Ось: http://winehq.com/?issue=301#Fedora%2064-bit%20x86 Правда, там про Федору, але може стати у пригоді.