Автор Гілка: ASPLinux і Компанія "ЦЕБІТ" оголошують про початок  (Прочитано 4067 раз)

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
Re: ASPLinux і Компанія "ЦЕБІТ" оголошують про поч
« Відповідей #15 : 2006-04-14 13:59:41 »
Якщо Ви їх там не знайшли, то це не значить, що їх там нема ftp://ftp.asplinux.ru/pub/sources/SRPMS.11/kernel-2.6.14-1.1653.1asp.src.rpm  

А ще, вони є у коробці Deluxe на CD та DVD.  

VB

Гм. Я взагалі вважав, що офіційне дзеркало має бути копією орігінального сайту (можливо, за винятком чогось на зразок contribs). На жаль, виходить, що я помилявся. Як на мене - тоді хоча б попереджувати непогано було б. Відтепер буду дивитися лише у оригінальному джерелі.

Щодо коробки - я шукав те, що є й у ftp-версіі ;) - тобто  у загальному доступі.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #16 : 2006-04-14 15:13:27 »
Пробачте за певною мірою флейм, однак, дозвольте зробити зауваження: більшість із вас щодня читає новини на кремлівсько та англомовних веб-майданчиках, однак, одиничі з вас змушують себе запостити тут бода й одну цікаву новину на тиждень, а така бурхлива реакція на чиїсь старання (хоча новина дійсно подана, як реклама!).

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #17 : 2006-04-14 22:01:04 »
вибачте, але реклама в новинах - це сакс
Ну, в нас на linux.kiev.ua цей текст також висить, але у непідтверджених.  На форумі людина його опублікувала, а ось пропустити у новини мені щось не дає -- мабуть, негативне ставлення до компанії та особливо теперішніх їхніх піарастів.

Побалакали ото сьогодні із Льонею -- ну... з ним приємно побалакати.  А після прес-релізу ASP Server IV чи який був останній -- думав кампанію "бойкот ASP" запускати, але якраз мені цього робити й не можна.

Важко :-(

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
« Відповідей #18 : 2006-04-15 15:13:00 »
Новина про вихід нової версії - це є нормально й добре, просто потрібно не вдаватися до популізму. Розплювати якись конфлікти таким чином  - не довга справа, та з неї одні проблеми всім.
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit