Автор Гілка: Америка обіцяє нам свободно тільки Радіо Свободу  (Прочитано 2607 раз)

Відсутній Fotokor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 90
  • Он воно як....
http://distrowatch.com/weekly.php?issue=20060508
Ладіслав пише що Бушисти почали наступ на internet  Актом Конгресу COPE
хочуть заборонити не тільки відео-кодеки  та mp-3  але й нові Дистриби
як то Убунту чи Федора   :-/  
Ладіслав закликає відвідати Сайт -Спасіння Інетернету аби не допустити
щоб Акт підписали в Конгресі
http://www.savetheinternet.com/
Бо потім вільним залишиться для нас тільки Голос Радіо Свобода  :(

Сказав Ейнштейн :
*Різниця поміж геніальністю та дурістю полягає в тому що геніальність має межу.....*
Work Less - Live Longer

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
НМВ, Ейнштейн (вірніше було б Айнштайн) казав, що є лише дві безмежні речі - всесвіт і людська тупість. І додавав, що щодо всесвіту має деякі сумніви  ;)

З.І. Щось лінкт з дистровотча у мене не хоче відкриватись  :-/
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Fotokor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 90
  • Он воно як....

Тоді заходь туди поступово:
http://distrowatch.com/
DistroWatch Weekly, Issue 150, 8 May 2006
http://distrowatch.com/weekly.php?issue=20060508
я переклав фразу Айнштайна звідти а не з пешоджерл бібліотечних....
Work Less - Live Longer

Відсутній miwa

• Літератор
Хм...
Новина все ж трішки спотворена (хвала Телекому, я нарешті добрався до дистровотча - справа була не в кривизні лінку, абощо - просто завантаження сторінки регулярно обривалось відсотку на десятому). Американці хочуть (вслід за китайцями та росіянами) контролювати інтернет. Зокрема, перетворити американську його частину у свого роду "велику локалку", де будуть діяти  жорсткі обмеження на обмін трафіком. Зокрема, при бажанні можна буде заблокувати доступ до будь-якого сайту, наприклад з свіжими (чи й не дуже) дистрибутивами лінукса. Зважаючи, хто лобіює ці ініціативи ("Verizon, Comcast, BellSouth and AT&T") - доволі ймовірний розвиток подій.

Паскудна, м'яко кажучи, ідея. Не дає ось спокою найдекмократичнішим у світі демократіям інтернет. Б**.

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
з таким написанням новин потрібно йти тільки в спіч-врайтери для брудних політиків.
Свині не поросяться!
Корови не дояться!
Хіба за це ми стояли на Майдані!?

- це певно буде саме наступна цитата з таким підходом.

Акт розглядають противний, бридота відверта, та подібним підбріхуванням людей на переконаєш, хіба що на понт взяти можливо - а це вже не зовсім щиро. Тобто використання брудних підбурювань проти брудних справ - діло таке ж брудне, й заслуговує ідентичного враження.
« Змінено: 2006-05-09 01:29:13 від uran »
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Ну хочеться бушократам контролювати ВСЕ навіть інет, вони тут вслід не тільки за Китаєм (про аналогічні спроби Росії я не чув, а навпаки ВПЗ в Росії на підйомі, відношення влади до ІТ, ІТ-шників дуже позитивне...), а й за бажаннями деяких "українців" слідують...
Що до Федорки та Червоношапкових жаль, хоча я заллежу більше від Німців (їм більше віриться) ну, а rpm-щикам варто перейти на Мандрейк -- його Французи контролюють... Щодо Убунту то він з ПАР штати можуть хіба забанити в себе його дзеркала, щодо в дебіан, генто там спільнота додасть все, що їм требабуде і чхатиме на закони бушократів благо вільні та суверенні держави на нашій планеті ще є.

Щодо користувачів ну тим хто живе в гамериці неповезло, але можна виїхати в іншу вільну і демократичну країну. Що до збушілої України то хто відчуває травлю бушократів варто виїхати в Білорусію, Росію, влада цих країн не прийматиме таких законів і нормально відносяться до вільних людей і їх свободи...
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Praporshic

• Гість
Ну хочеться бушократам контролювати ВСЕ навіть інет, вони тут вслід не тільки за Китаєм (про аналогічні спроби Росії я не чув, а навпаки ВПЗ в Росії на підйомі, відношення влади до ІТ, ІТ-шників дуже позитивне...)
Контролювати хочуть всі, але не всі можуть.
Що до Федорки та Червоношапкових жаль, хоча я заллежу більше від Німців (їм більше віриться) ну, а rpm-щикам варто перейти на Мандрейк -- його Французи контролюють... Щодо Убунту то він з ПАР штати можуть хіба забанити в себе його дзеркала, щодо в дебіан, генто там спільнота додасть все, що їм требабуде і чхатиме на закони бушократів благо вільні та суверенні держави на нашій планеті ще є.
Тут найголовніше - спільнота. Якщо їй начхати на бажання уряду заокенаської держави, то буде все, що забажають. Якщо ні - плясатимуть під будь-яку музику.
Що до збушілої України то хто відчуває травлю бушократів варто виїхати в Білорусію, Росію, влада цих країн не прийматиме таких законів і нормально відносяться до вільних людей і їх свободи...
;D ;D ;D Особливо у Білорусії.
Вони просто не приймають законів, які їм мало корисні, а користі вони мають більше на податках та "відкатах" зі своїх, ніж на лише "відкатах" від закордонних.
Взагалі, мені з країн які не підкоряються США більше за все подобається ІРІ. Вони і до фахівців відносяться добре, особливо якщо цей фахівець створює для них можливість повної незалежності від зовнішнього світу. І незважаючи на галас стосовно їх ядерних програм, до них ніхто не сунеться зі зброєю - занадто небезпечно вести війну проти країни де більшість людей вдоволені існуючим режимом. Ех... Україні б таких назалежних, вольових та волелюбних політиків як там... Недарма ж кажуть "два українці - три гетьмани".........

zzandy

• Гість
Що таке ІРІ?

2miwa:
Ейнштейн (вірніше було б Айнштайн)

Всі завжди говорять Ейнштейн, а ви один розумний? Доречі, я сподіваюся ви говорите Парі, а не Париж, Ландн а не Лондон і таке інше?

2hse:
Вам не здається, що валити все на бушократів, це занадто спрощена позиція, до того-ж вона забрудньює форум брудною політичною агітацією.

Згадайте, що в конгресі США сидять не тільки бушократи а і горократи, ятих там майже стільки-ж. А цей закон - це ініціатива телекомів, які прагнуть збільшити свої прибутки. Ця ідея мені дуже не подобається, але що б ви робили, якщо хтось, користуючись вашим телефоном, відбивав у вас клієнтів?
« Змінено: 2006-05-14 18:55:36 від zzandy »

Відсутній miwa

• Літератор
Цитата
Всі завжди говорять Ейнштейн, а ви один розумний?
Ага. І що Земля плоска теж всі знали свого часу.
Юначе, запамятайте собі одну штуку - те що "всі знають", "всі кажуть" і т.п. ще не підрозуміває істину в останній інстанції.
З.І. Сподіваюсь, популярну німецьку рок-групу ви обзиваєте Ремштейном?

Цитата
Ця ідея мені дуже не подобається, але що б ви робили, якщо хтось, користуючись вашим телефоном, відбивав у вас клієнтів?
Аналогія не зовсім коректна. Швидше, що б ви робили, якщо б великі дядьки заборонили вам телефонувати з домашнього на мобільні певних операторів? Чи з Джинса на Київстар?

zzandy

• Гість
Юначе, я просто подивився на ситуацію з точки зору лобістів цього закону і в цьому ракурсі аналогія абсолютно правильна. Щодо Джоржано Бруно, ви забагато на себе берете.

Доречі, ця підбірка на російській мові можe бути цікавою, особливо для hse i miwa: http://www.pk.kiev.ua/forum/read.php?6,750
« Змінено: 2006-05-14 17:47:39 від zzandy »

Відсутній miwa

• Літератор
Цитата
Юначе,
Спасибі за комплімент
Цитата
я просто подивився на ситуацію з точки зору лобістів цього закону і в цьому ракурсі аналогія абсолютно правильна.
Правди як такої не існує. Зокрема я дивлюся на цей закон з точки зору користувача. А анологія, приведена вами, таки кульгає, причому відразу на обидві ноги (судячи з того, що ви проігнорували відповідну частину мого повідомлення, ви й самі це розумієте).

Цитата
Щодо Джоржано Бруно, ви забагато на себе берете.
Пробую пояснити людині, що "всі знають" - не аргумент. Судячи з того, що відповіді по суті я не бачу, опонент також не може нічого сказати у відповідь.

Цитата
Доречі, ця підбірка на російській мові можe бути цікавою, особливо для hse i miwa
hse i miwa про це здогадуються і без вищезазначеної підбірки.