Ну хочеться бушократам контролювати ВСЕ навіть інет, вони тут вслід не тільки за Китаєм (про аналогічні спроби Росії я не чув, а навпаки ВПЗ в Росії на підйомі, відношення влади до ІТ, ІТ-шників дуже позитивне...)
Що до Федорки та Червоношапкових жаль, хоча я заллежу більше від Німців (їм більше віриться) ну, а rpm-щикам варто перейти на Мандрейк -- його Французи контролюють... Щодо Убунту то він з ПАР штати можуть хіба забанити в себе його дзеркала, щодо в дебіан, генто там спільнота додасть все, що їм требабуде і чхатиме на закони бушократів благо вільні та суверенні держави на нашій планеті ще є.
Що до збушілої України то хто відчуває травлю бушократів варто виїхати в Білорусію, Росію, влада цих країн не прийматиме таких законів і нормально відносяться до вільних людей і їх свободи...
Ейнштейн (вірніше було б Айнштайн)
Всі завжди говорять Ейнштейн, а ви один розумний?
Ця ідея мені дуже не подобається, але що б ви робили, якщо хтось, користуючись вашим телефоном, відбивав у вас клієнтів?
Юначе,
я просто подивився на ситуацію з точки зору лобістів цього закону і в цьому ракурсі аналогія абсолютно правильна.
Щодо Джоржано Бруно, ви забагато на себе берете.
Доречі, ця підбірка на російській мові можe бути цікавою, особливо для hse i miwa