Автор Гілка: Тайвань підтримує конкуренцію  (Прочитано 2229 раз)

Відсутній Louser

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
Державний центральний трест Республіки Китаю (Тайвань) ставить умову сумісності з ОС Лінукс на наступні тендери із закупівлі 120,000 комп'ютерів для державних установ та скорочує на 25% кошти на закупівлю продуктів Майкрософт.

Джерело

Цитата
Згідно мандату уряду КНР, всі нові настільні комп'ютери, які виготовляються та продаються в Китаї  обов'язково мають бути сумісними з ОС Linux. Крім самого факту підтримки Linux на державному рівні слід відзначити, що Китай  є найбільшим виробників комп'ютерних складових, і тепер виробникам вінмодемів та іншого несумісного заліза буде непереливки.
« Змінено: 2006-06-05 02:00:32 від miwa »

Praporshic

• Гість
Re: Тайвань підтримує конкуренцію
« Відповідей #1 : 2006-06-04 21:07:46 »
2+2=5
Свобода - це Рабство
Незнання - це Сила
Лінус Торвальдс дивиться на тебе!
Пан схоже зовсім не знає дискретної математики. 2+2= стільки, стільки треба. Потрібно лише взяти потрібну алгебру....
А взагалі, полегше. Провокування флеймварів - це +.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #2 : 2006-06-05 02:15:09 »
Все-таки взяв на себе сміливість прибрати з повідомлення нетактовні провокуючі випади і дописати автору третій плюсик...

З.І. А справді цікаво, яка алгебра дасть 2+2=5? З ходу не придумав нічого.  :-/

З.З.І. А свобода - це справді рабство. В тому сенсі, що вільна людина не та, котра робить що вважає за потрібне, а та, котра сама себе свідомо обмежує у своїх вчинках. Іншими словами, я вільний не тоді, коли розбиваю вікно сусіда (в такому випадку я є рабом свого настрою, своїх ницих інстинктів), а тоді, коли не роблю цього навіть якщо дуже хочеться (із-за того, що розумію, що свої вчинки я повинен контролювати сам, а не чекати, поки прийдуть дядки в сірих кашкетах).
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #3 : 2006-06-05 10:19:01 »
2+2=5
Свобода - це Рабство
Незнання - це Сила
Лінус Торвальдс дивиться на тебе!
Пан Лузер намагається показати себе обізнаною людиною, перекручуючи на свій лад Оруела. Звісно, це похвально. Інша справа, що він навіть не спромігся прочитати "1984" уважно, не утруднив себе хоча б частково ознайомитись з філософією вільного програмного забезпечення і свій світогляд будує на суто негативних тенденціях. Коротше кажучи -- те ж саме "проти", але на новий лад. Не помічаючи при цьому, що "за" в цьому випадку виглядає ще більш монстроїдальним. Про витоки подібних настроїв докладно розповість привид Фрейда.

А тайванці -- молодці. Є з кого брати приклад. І в перспективі витрачатимуть гроші саме на зарплатню держслужбовцям або оновлення комп'ютерного парку, а не на те, щоб платити Майкрософт за продукти сумнівної якості.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Winner

• Гість
« Відповідей #4 : 2006-06-05 13:31:33 »
miwa
> Все-таки взяв на себе сміливість прибрати з повідомлення нетактовні провокуючі випади і дописати автору третій плюсик...
не розумію кого Лузер провокував. Якщо ви себе асоціюєте з ЛЯПуксоїдами - це ваша проблема
Ви зробили іншу нетактовну річ - ви змінили смисл повідомлення на протилежний, виставивши автора повідомлення та всіх, хто буде його читати повними ідіотами, оскільки цитата не має ніякого логічного відношення до джерела, а є  дуже дурним і безглуздим його перекрученням.

М: Я видалив нетактовні речення з повідомлення. Дуже жаль, що нетактовність була основною частиною ваших (не треба бути таким скромним і говорити про себе у третій особі) текстів. Це, власне, одна з причин бану. Дурне і безглузде перекручування новини - то такош не моїх рук справа. Від себе у новину я нічого не дописував.

:алгебраїсти
рівень першокурсника  ;) і оффтоп

>перекручуючи на свій лад Оруела
Ви здогадались!!!  ;D Не треба нічого писати про мій світогляд та психологію - це для вас, мабуть, ще темніше ніж початкові коди софта під Лінукс. Хто був вашим психоаналітиком та вчителем психоаналізу?

уже на двох сайтах ніхто не помітив (На ЛОР вже помітили), що оригінал та "лінуксоїдний переклад" абсолютно не відповідні,  :'(

Для тих, у кого 2+2=Лінукс, роз'ясню
1.КНР (Континтальний Китай) це не КР (Тайвань)
2. уряд однієї країни - це не державний трест іншої
3. вимога тендеру на держзакупівлю - не вимога до всіх виробників та продавців  у країні

---
Ось іще перли
http://exe.org.ua/forum//index.php?showtopic=1485

М: Коли повернетесь - позбудьтесь, будь ласка, звички вставляти у свої повідомлення теги зменшення розміру шрифта.
« Змінено: 2006-06-05 15:38:59 від miwa »