Автор Гілка: Лінуксом користуються навіть жителі Бутану  (Прочитано 1662 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
"Debian Gives Linux a Bhutanese Touch" - ще один яскравий приклад того, як відкрите програмне забезпечення стає в нагоді бідним країнам. Розповідь про маленьку, і не відомне мені до цього королівство Бутан, департамент інформаційних технологій котрої розробив для своєї 700 000-тисячної країни власний дистрибутив на базі Debian GNU/Linux з чудовою підтримкою державної мови.
« Змінено: 2006-06-24 13:43:07 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
українською мовою країна називається Бутан чи навіть точніше Королівство Бутан. Перекладати назви фонетично не завжди правильно ;)

й ще - чим менша країна, тим легше нею керувати. А у нас - на 2 українці 3 гетьмани. Кожен ладний висловити свою думку наперекір. Й потім буде повстання на ґрунті "а чому не дженту?"

PS: лінк у мене битий
« Змінено: 2006-06-24 10:21:15 від uran »
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Дякую!

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
....... Й потім буде повстання на ґрунті "а чому не дженту?"......

Ні, якщо держава вирішить підтримати випуск дистру для держ органів, науки та освіти на основі GNU/Debian, то повстання "а чому не на основі Gentoo" не буде, от коли би вибрали котрийсь з комерційних контрольованих певними фірмами ... то могли б трішечки подибуширити (в залежності ще від того чієї фірми дистр;) ), а при виборі любого 100% вільного дистру повстань не буде, зауважте я навіть не згадував ядро ОС, а сьогодні в Дебі та Дженті є вже вибір ядер...
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.