Автор Гілка: Сторінки Підручника Лінукс.  (Прочитано 1817 раз)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Виклав чергову версію пакету для створення сторінок підручника Лінукс wiki2man-0.2.7
В конвертор wiki2man ніякої нової функціональності не додалося (ніхто багрепорти не слав,
а сам я ніяких багів у конвертуванні не помітив). Решта скриптів були грунтовно переписані, плюс
додався один новий для автоматичного перекладу сторінок підручника з допомогою перекладачки http://pere.org.ua

Також викладаю нові версії пакетів сторінок підручника створених з допомогою конвертора wiki2man
man-pages-uk-utf8
man-pages-ru-gentoo-wiki-utf8
та нового скрипта для перекладачки.
man-pages-uk-pere-utf8 машинний переклад збірки російських манів.

Ну і чекати не треба, до всього ебилди вже є!

Сторінка завантаження.
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Re: Сторінки Підручника Лінукс.
« Відповідей #1 : 2006-08-30 16:12:24 »
При нагоді вітаю всіх учнів, студентів та їх викладачів з наступаючим днем знань!

Успіхів у навчанні. ;)
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2006-08-30 16:27:12 »
При нагоді вітаю всіх учнів, студентів та їх викладачів з наступаючим днем знань!

Успіхів у навчанні. ;)
Співчувати треба, а не поздоровляти ;)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #3 : 2006-08-30 19:13:01 »

Успіхів у навчанні. ;)
Хоча б хтось розуміє сучасну молодь :)
« Змінено: 2006-08-30 19:13:14 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній MoD

• Кореспондент
  • дописів: 161
« Відповідей #4 : 2006-08-31 08:29:18 »

Успіхів у навчанні. ;)
Хоча б хтось розуміє сучасну молодь :)
Егеж... Але все-одно дякую! Успіхи ще й як знадобляться:) Бо студента від солдата відділяє не так вже і багато:(

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
« Відповідей #5 : 2006-09-01 00:32:06 »
А у мене 1 вересня завжди свято було, це у вчителів/викладачів каторга починалась, а от вже з середини грудня ми з ними мінялись місцями (тут вони і пригадували все...) , тої пори котра називається страшним словом "сесія" я не любив і боявся, бо як вже тут було сказано її не здача робить з студента солдата...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2006-09-01 00:55:40 »
тої пори котра називається страшним словом "сесія" я не любив і боявся, бо як вже тут було сказано її не здача робить з студента солдата...
Хм... я її не боявся раніше і не боюсь зараз... І її здача не зробила з мене солдата (хоч я і просив).