Автор Гілка: 7 способів зробити ваш дистрибутив швидшим  (Прочитано 1622 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
"7 Ways to Speed Up Your Linux Desktop" - дуже загальні поради, втім, початківцям деякі можуть бути досить корисними.
« Змінено: 2006-09-11 04:48:15 від Olexandr_Kravchuk »

zzandy

• Гість
Цитата
3. Get More RAM
Найдієвіша порада в усій статті - поставити 2ГБ пам`яті.

Цитата
4. Kill Unneeded Processes
Кожен початківець знає, які процеси потрібні, а які ні.

Цитата
5. Remove Virtual Terminals
Цікаво, скільки кілобайт економить один знятий термінал. І як це впливає на швидкість роботи Кедів...
Я вже десь бачив цю ідею, але, здається, вона дуже застаріла.

Цитата
Use Dillo instead of Firefox
А ще краще - w3m, чесна заміна.

Як на мене стаття з розряду "чули дзвін, та не знаю де він".

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
А!!! В мене істерика!!! В секцію "Гумор". Однозначно.

Цитата
Kill Unneeded Processes
Правильно, нафіг нам той init.

Цитата
Evolution instead of Thunderbird
Все, я зараз точно вмру. Olexandr Kravchuk, ну як ви такі перли знаходите???

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
Інколи керуюся дурним бажанням зробити так, аби стрічка новин не пустувала. Якби ви допомагали її наповнювати, я б відбірніше ставився до матеріалів...

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Я б з радістю, але по сайтах з новинами рідко ходжу. Все, що цікавого знаходжу, або вже :[||||||||||||||||||||||||||]: ,
або не так вже й цікаво. Не думаю, що хтось би отримав масу задоволення, читаючи про вихід, там, gtk+-2.10.3

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
Не думаю, що хтось би отримав масу задоволення, читаючи про вихід, там, gtk+-2.10.3
Що вам заважає написати мені приватне повідомлення з критикою та побажаннями (при наявності)?

Я особисто від linux-news.org.ua не отримую ані копійки прибутку, авторитету, чи поваги мені це не додає (тут чимало дуже не гарно про мене думають (ця думка хибна, та мені вже давно всерівно!)), лише одні збитки: гроші за трафік та витрачений час. Я керуюся лише одним бажанням - створити якомога якіснішу інформацію надзвичайно дорогою для мене українською мовою. У мене це далеко не завжди виходить, адже я - хлопака молодий, і не досвідчений, тому інколи й поводжуся дуже по дурному...
« Змінено: 2006-09-11 14:43:49 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Olexandr, я ж вам не дорікаю. Просто читайте свої ж новини уважніше, щоб таких... перлів, як сабж, було менше.

Хоча, з іншого боку, добре посміявся...

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
Olexandr, я ж вам не дорікаю. Просто читайте свої ж новини уважніше, щоб таких... перлів, як сабж, було менше.

Хоча, з іншого боку, добре посміявся...
Справді, мушу відповідати за подібні речі... Але ж і вам не важко раз на тиждень написати тут про вихід нової версії використовуваного вами ПЗ, чи дитрибутиву, не кажучи вже про надибані цікаві статті, корисні ЯКЦЕ...
« Змінено: 2006-09-11 14:59:35 від Olexandr_Kravchuk »

zzandy

• Гість
Олександрові, без варіантів, велику спасибі. Хай краще стрічка новин буде з такими статтями, ніж пуста і дорікати вам не можна.

А стаття стимулює дискусію.