Якщо кому не потрібен Гном, нехай користується консольними програвачами або напише консольний інтерфейс до BMPx.
Цитата: Володимир Лісівка від 2006-09-26 11:53:25Якщо кому не потрібен Гном, нехай користується консольними програвачами або напише консольний інтерфейс до BMPx.Володимир, ви мене дивуєте. Світ же не обмежується гномом. І потім, консольний клієнт bmpx вже існує (правда, фіг працює, тому moc).Чому я не люблю залежностей від гнома? Та тому що вони просто не потрібні! Можливості сучасного gtk+2 перепльовують всі ті legacy-ліби, якими гном напханий. Ну і на холєри вони здались, якщо я гномом не користуюсь і не хочу користуватись, бо мені не зручно?
Мені не подобається KDE і я його не ставлю. Але я не розказую користувачам Amarok-а про те що Amarok-повинен використовувати тe чі іншe графічну лібу.
Якщо вам щось не подобається у ВПЗ - зробіть латку й відішліть авторам.
На рахунок gtk2 vs gnome - там дійсно є перекриття по функціоналу. Суть приколу в тому, що багато хто так не любить бібліотеки гнома, що вони їх перетягнули їх вміст в GTK+, щоб використовувати тільки його. :-).
Можна глянути на приклад коду, який ви рекомендуєте переписати?
Цитата: Володимир Лісівка від 2006-09-26 19:48:20Мені не подобається KDE і я його не ставлю. Але я не розказую користувачам Amarok-а про те що Amarok-повинен використовувати тe чі іншe графічну лібу.Я за вас страшенно радий. А я що, розказую? Цитату, плс.
Не потрібен гном. Що, насправді, дуже принципово.
Цитата: Володимир Лісівка від 2006-09-26 19:48:20Можна глянути на приклад коду, який ви рекомендуєте переписати?Володимир, ви мої повідомлення взагалі читали? Чи то так, аби флуданути?
Гном потрібен. Це [ваша улюблена стільниця] must die. [smiley=angry.gif]