Автор Гілка: BMPx-0.3.1  (Прочитано 3340 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
BMPx-0.3.1
« : 2006-09-25 17:51:23 »
Вийшов новий реліз чудового експериментального програвача. Найпомітніші зміни:
  • Прибили (нарешті) підтримку winamp-2 тем. Відповідно, перелопатили весь інтерфейс. В кращий бік.
  • Розширили підтримку last.fm.
  • Відкинули залежність від libnotify. Тепер сповіщення робляться внутрішніми засобами, які просто красивіші.
  • З неприємного - зламали пошук по назві пісні. Тепер в медіа-бібліотеці можна шукати тільки по альбому і виконавцю. Як наслідок - незрозуміло, як додавати трек з бібліотеки до списку програвання.

Відсутній Tikhon

• Кореспондент
  • дописів: 135
  • програміст
Re: BMPx-0.3.1
« Відповідей #1 : 2006-09-25 21:10:17 »
Є якись переваги, яких нема в Listen?
Мені в Listen не вистачає тільки рейтингу пісень. :(
З повагою....

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2006-09-25 21:55:13 »
Не потрібен гном. Що, насправді, дуже принципово.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2006-09-26 11:53:25 »
Якщо кому не потрібен Гном, нехай користується консольними програвачами або напише консольний інтерфейс до BMPx.
[Fedora Linux]

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2006-09-26 12:56:27 »
Якщо кому не потрібен Гном, нехай користується консольними програвачами або напише консольний інтерфейс до BMPx.
Володимир, ви мене дивуєте. Світ же не обмежується гномом. І потім, консольний клієнт bmpx вже існує (правда, фіг працює, тому moc).

Чому я не люблю залежностей від гнома? Та тому що вони просто не потрібні! Можливості сучасного gtk+2 перепльовують всі ті legacy-ліби, якими гном напханий. Ну і на холєри вони здались, якщо я гномом не користуюсь і не хочу користуватись, бо мені не зручно?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2006-09-26 18:50:00 »
Я зараз вмру. Вже 0.30.3 вийшов...

/me пішов їсти розробників на знак особливої милості.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #6 : 2006-09-26 19:48:20 »
Володимир, ви мене дивуєте. Світ же не обмежується гномом. І потім, консольний клієнт bmpx вже існує (правда, фіг працює, тому moc).

Чому я не люблю залежностей від гнома? Та тому що вони просто не потрібні! Можливості сучасного gtk+2 перепльовують всі ті legacy-ліби, якими гном напханий. Ну і на холєри вони здались, якщо я гномом не користуюсь і не хочу користуватись, бо мені не зручно?

Мені не подобається KDE і я його не ставлю. Але я не розказую користувачам Amarok-а про те що Amarok-повинен використовувати тe чі іншe графічну лібу.

Якщо вам щось не подобається у ВПЗ - зробіть латку й відішліть авторам.

На рахунок gtk2 vs gnome - там дійсно є перекриття по функціоналу. Суть приколу в тому, що багато хто так не любить бібліотеки гнома, що вони їх перетягнули їх вміст в GTK+, щоб використовувати тільки його. :-)

Можна глянути на приклад коду, який ви рекомендуєте переписати?
[Fedora Linux]

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #7 : 2006-09-26 23:22:56 »
Мені не подобається KDE і я його не ставлю. Але я не розказую користувачам Amarok-а про те що Amarok-повинен використовувати тe чі іншe графічну лібу.
Я за вас страшенно радий. А я що, розказую? Цитату, плс.

Якщо вам щось не подобається у ВПЗ - зробіть латку й відішліть авторам.
Якщо вам щось не подобається у ВПЗ - зробіть латку й відішліть авторам. І не вказуйте іншим, чим їм користуватись і що їм робити, бо це ВПЗ.

На рахунок gtk2 vs gnome - там дійсно є перекриття по функціоналу. Суть приколу в тому, що багато хто так не любить бібліотеки гнома, що вони їх перетягнули їх вміст в GTK+, щоб використовувати тільки його. :-).
Суть як раз в тому, що з GTK+ зробили нормальний потужний тулкіт, який можна використовувати без додаткових програм чи бібліотек, чого не можна було робити раніше. А звідки брався код - справа розробників.

Володимир, ви мої повідомлення взагалі читали? Чи то так, аби флуданути?

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #8 : 2006-09-27 10:24:22 »
Ти гониш, мені той гном не здався, я краще буду як сім років тому -- із wmaker та xmms 8-)

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #9 : 2006-09-28 12:41:51 »
Я за вас страшенно радий. А я що, розказую? Цитату, плс.

Цитата
Не потрібен гном. Що, насправді, дуже принципово.
Гном потрібен. Це [ваша улюблена стільниця] must die. [smiley=angry.gif]

Цитата
Володимир, ви мої повідомлення взагалі читали? Чи то так, аби флуданути?
Я форум тестував. Після chown -R не працювало відсилання повідомлень, потрібно було кудись щось запостити, щоб перевірити.  [smiley=happy.gif]
[Fedora Linux]

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #10 : 2006-09-28 13:49:58 »
Ф-у-у.../me витирає піт з чола
А я вже подумав, що спостерігаю появу місцевого тузега. Тільки з правами адміна...

Відсутній CuB

• Новачок
  • *
  • дописів: 44
  • рано чи піздно, так чи інакше
« Відповідей #11 : 2006-09-30 12:13:23 »
Гном потрібен. Це [ваша улюблена стільниця] must die. [smiley=angry.gif]
гряде ера hollywar'ів?  Мені не подобається гном. Я його вдома ніколи не поставлю. Що тепер? сидіти в консолі?

а по темі, зараз перезбираю bmpx та те що йому потрібно. З 1го разу він в мене не заграв.
wbr cub