Автор Гілка: Firefox продовжує набирати популярність в Європі  (Прочитано 1417 раз)

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
  • дописів: 52
Дослідники з французької фірми Xiti Monitor обнародували нову статистику по використовуваній web-браузера з відкритим кодом Mozilla Firefox в Європі.
По представлених Xiti даним популярність Firefox серед європейських web-користувачів в цілому виросла з квітня поточного року, коли його частка серед всіх браузеров складала 19,4%, майже на 4 відсотки, завдяки чому вона тепер складає 23,2%.
Серед країн, в яких Firefox має найбільший (у процентному відношенні) попит, Словенія (40,5%), Фінляндія (39,3%), Польща (33,6%), Німеччина (33%), Хорватія (32,8%), Естонія (31,5%) і Угорщина (31,1%).

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
За власними спостереженнями можу сказати, що українці серед "альтернативних" оглядачів надають перевагу Опері. Це стосується, як моїх одногрупників-комп'ютерників, так і інших друзів та знайомих.

Не знаю, якою є ситуація загалом по країні, однак, цілком можливо, що даний факт не варто іґнорувати, якщо говориться про долю IE.
« Змінено: 2006-12-12 15:08:07 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
За власними спостереженнями можу сказати, що українці серед "альтернативних" оглядачів надають перевагу Опері. Це стосується, як моїх одногрупників-комп'ютерників, так і інших друзів та знайомих.
У нас схожа ситуація; багато в чому завдяки мені  ::) НМД, ще й із-за того, що у Опері більше можливостей "з коробки".
І ще у нас з віндозників майже ніхто не користується "чистим" осликом - як правило надбудови на кшталт MyIE, Maxtorn, AvantBrowser (назви ще тримаються в голові, бо вчора мав довгу холіварну розмову з віндозниками).
Читайте документацію - вона кермує.

zzandy

• Гість

Я за аналогічними власними спостереженнями можу сказати те саме про Firefox. (Серйозно) :)
« Змінено: 2006-12-13 12:26:54 від zzandy »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
У нас схожа ситуація; багато в чому завдяки мені  ::) НМД, ще й із-за того, що у Опері більше можливостей "з коробки".
І ще у нас з віндозників майже ніхто не користується "чистим" осликом - як правило надбудови на кшталт MyIE, Maxtorn, AvantBrowser (назви ще тримаються в голові, бо вчора мав довгу холіварну розмову з віндозниками).
Угу! Не знаю, що буде у 3-й версії, та нинішня 2.0 моїм знайомим, що користуються оперою подобається значно більше за 1.5, так що є підстави сподіватися на краще.