Ну до чого тут Слакс?мені подобається Альт та Дебіан (Кноппікс)
А пішли на Лафокс -- там підтримка (була анонсована)
ЦитатаЦитатаТо є питанням не популярності, а етики і свідомості — мені здавалося, цю тему вже не раз вам розжували, і Ви є достатньо дорослими, щоб її зрозуміти.Вибач, але ти ще надто маленький та ще надто нічого не зробив, щоб Ваду щось "розжовувати". Й _тобі_ таке вже не раз казали. Не заради образи, а щоб подумав.УВАГА!!! LOU не є LOR`ом
ЦитатаТо є питанням не популярності, а етики і свідомості — мені здавалося, цю тему вже не раз вам розжували, і Ви є достатньо дорослими, щоб її зрозуміти.Вибач, але ти ще надто маленький та ще надто нічого не зробив, щоб Ваду щось "розжовувати". Й _тобі_ таке вже не раз казали. Не заради образи, а щоб подумав.
То є питанням не популярності, а етики і свідомості — мені здавалося, цю тему вже не раз вам розжували, і Ви є достатньо дорослими, щоб її зрозуміти.
тому попрошу не застосовувати тут той же стиль поведінки, що й на linux.org.ru, і не гаркати на людей через маленькі питання! (це справді було питання, а не повчання!).
Ну, це ж було лише питання (через не дуже великі занання у даному питанні, для цього ж й існує форум!)
Цитата: Olexandr Kravchuk від 2006-12-27 14:38:25Ну, це ж було лише питання (через не дуже великі занання у даному питанні, для цього ж й існує форум!)При недостатніх знаннях/досвіду з конкретної теми іноді (не завжди) буває швидше подивитися самому, ніж генерувати комбінаторний вибух теоретичних питань. Є така східна говірка -- здається, "дурний за хвилину стільки спитає, що мудрець за рік не відповість".В цьому випаду характеризувати складно -- з одного боку, "то подивитеся SLAX та як його готувати", але _насправді_ корисним буде -- "готувати з року в рік", а це вже багато часу чи досвід (чи спитати).Тобто дуже добре вчитися самому розрізняти, де краще спробувати чи самому RTFM, а де питання починає створювати саме таке враження -- "незрозуміло, що через рік". І отоді шарпати потрібний люд в адекватному місці конкретними (а не "тому що можна спитати"!) питаннями.Перевірено :-) Бо й сам мудреців за хвилину DoS'ив :-)