Автор Гілка: Новий Коппікс  (Прочитано 3836 раз)

Відсутній mashckoff

• Загальний модератор
  • Кореспондент
  • дописів: 105
  • IT philosopher
Re: Новий Коппікс
« Відповідей #15 : 2006-12-27 14:00:54 »
Ну до чого тут Слакс?
мені подобається Альт та Дебіан (Кноппікс)
Це -- мій особистий fun
Тому й займаюсь цими дистрами
Кому подобається щось інше -- хай робить... Я не буду вимагати використовувати щось інше

Я не буду холіворити і щодо мови. Хоча б тому, що _тут_ _я_ не писав російською.
Може хтось тут і побачив моє повідомлення російською, але то проблема його зору (чи  у тютюн шось попало???).
І не буду реагувати на вимоги змінити мову спілкування зі своїми батьками та дітями.

Я ввавжаю що ДВД потрібен
Щодо іграшок (тобто ЛівКД) -- не скажу...  то потребує великих апаратних ресурсів. Отже поки що мені та ідея не подобається

Я згоден з Борманом:
>"необхідна "концепція розвитку". Яким би ви хотіли бачити knoppix? Для чого ви його використовуєте? "
Але випустити пыд назвою "Кноппікс" щось несхоже неправильно.
Це питання відкрите :(

Postscriptum: Дякую тобі, Боже, що тут ще не ЛОР. Поки що.

PPS: Блін, як у снукер грати -- мовним питань не було. Як про Лінукс говорити -- то й мова не та... дистр не той.
Wad Mashckoff, IT philosopher
ICQ 201205466  E-mail: adiel@nospam.kiev.ua  
Linux.kiev.ua * OpenOffice.org * Migration.OSDN.org.ua

East or West, Lviv is Best!

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #16 : 2006-12-27 14:38:25 »
Ну до чого тут Слакс?
мені подобається Альт та Дебіан (Кноппікс)
Ну, це ж було лише питання (через не дуже великі занання у даному питанні, для цього ж й існує форум!), а не вимога змінити дистр. Мені й самому до вподоби кнопікс, раз на те пішло.

Щодо концепції розвитку — дійсно важливо, і то вже зараз. DVD легеш зробити універсальним, тому тут легше, а от щодо CD — питання. Як я розумію, є два виходи: 1) кидати туди найнеобхідніше; 2) робити декілька версій, але то складніше. Вірно?

Можливо, у другому випадку хтось зміг би взятися за якусь конкретну версію, і таким чином розділити обов'язки?

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #17 : 2006-12-27 16:55:51 »
До речі, якщо комусь бракує хисту в питаннях "дистрибутивної демагогії" (;)), є варіант спробувати себе на цілковито прагматичній та раціональній ниві. Маю на увазі спробувати переробити/доробити/створити відповідний дизайн для KDE/Icewm/FluxBox/WindowMaker/etc.

Щоб у хаті гарно було.

Хто чим користується, панове? ;)
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній mashckoff

• Загальний модератор
  • Кореспондент
  • дописів: 105
  • IT philosopher
« Відповідей #18 : 2006-12-27 17:31:05 »
А пішли на Лафокс -- там підтримка (була анонсована) :)
Wad Mashckoff, IT philosopher
ICQ 201205466  E-mail: adiel@nospam.kiev.ua  
Linux.kiev.ua * OpenOffice.org * Migration.OSDN.org.ua

East or West, Lviv is Best!

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #19 : 2006-12-27 18:08:03 »
А пішли на Лафокс -- там підтримка (була анонсована) :)
Там не зрозуміють, якщо заради економії місця я запропоную видалити усі зайві (читай: усі, крім української) файли локалізації, навіть якщо для цього доведеться перезібрати купу пакунків ;)
Хоча, все таки варто сходити...
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #20 : 2006-12-27 18:48:47 »
Цитата
Цитата
Цитата
То є питанням не популярності, а етики і свідомості — мені здавалося, цю тему вже не раз вам розжували, і Ви є достатньо дорослими, щоб її зрозуміти.
Вибач, але ти ще надто маленький та ще надто нічого не зробив, щоб Ваду щось "розжовувати".  Й _тобі_ таке вже не раз казали.  Не заради образи, а щоб подумав.
УВАГА!!! LOU не є LOR`ом
Та невже.  Я вже почав турбуватися трохи.

тому попрошу не застосовувати тут той же стиль поведінки, що й на linux.org.ru, і не гаркати на людей через маленькі питання! (це справді було питання, а не повчання!).
Ото й не треба "розжовувати" бою, якому ще двадцяти нема, людині, якій вже за тридцять.  Питання так не ставлять.

Втім, думаю, ти й так вже зрозумів.
« Змінено: 2006-12-27 18:58:24 від gvy »

Відсутній gvy

• Письменник
Re: Новий Кноппікс
« Відповідей #21 : 2006-12-27 18:56:12 »
Ну, це ж було лише питання (через не дуже великі занання у даному питанні, для цього ж й існує форум!)
При недостатніх знаннях/досвіду з конкретної теми іноді (не завжди) буває швидше подивитися самому, ніж генерувати комбінаторний вибух теоретичних питань.  Є така східна говірка -- здається, "дурний за хвилину стільки спитає, що мудрець за рік не відповість".

В цьому випаду характеризувати складно -- з одного боку, "то подивитеся SLAX та як його готувати", але _насправді_ корисним буде -- "готувати з року в рік", а це вже багато часу чи досвід (чи спитати).

Тобто дуже добре вчитися самому розрізняти, де краще спробувати чи самому RTFM, а де питання починає створювати саме таке враження -- "незрозуміло, що через рік".  І отоді шарпати потрібний люд в адекватному місці конкретними (а не "тому що можна спитати"!) питаннями.

Перевірено :-)  Бо й сам мудреців за хвилину DoS'ив :-)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #22 : 2006-12-27 20:12:18 »
Ну, це ж було лише питання (через не дуже великі занання у даному питанні, для цього ж й існує форум!)
При недостатніх знаннях/досвіду з конкретної теми іноді (не завжди) буває швидше подивитися самому, ніж генерувати комбінаторний вибух теоретичних питань.  Є така східна говірка -- здається, "дурний за хвилину стільки спитає, що мудрець за рік не відповість".

В цьому випаду характеризувати складно -- з одного боку, "то подивитеся SLAX та як його готувати", але _насправді_ корисним буде -- "готувати з року в рік", а це вже багато часу чи досвід (чи спитати).

Тобто дуже добре вчитися самому розрізняти, де краще спробувати чи самому RTFM, а де питання починає створювати саме таке враження -- "незрозуміло, що через рік".  І отоді шарпати потрібний люд в адекватному місці конкретними (а не "тому що можна спитати"!) питаннями.

Перевірено :-)  Бо й сам мудреців за хвилину DoS'ив :-)
Дякую за розуміння, і флейм! Будемо вважати, що праві Ви, а я -- просто малолітній дурень, який не має права навіть заїкнутися про своє існування. Веселих св'ят!

Відсутній gvy

• Письменник
« Відповідей #23 : 2006-12-27 21:20:34 »
Ех.

Веселих свят.