2. Чому украінська команда локалізаторів користується російською мовою?
Чи те, що на форумах Лафокс я створив повідомлення тією мовою, яка більш популярна на тому сайті?
3D desctop, останні забавки та офіс.
Хотів би я на форумі LOR`а побачити повідомлення із проханням допомогти підібрати набір пакунків для русифікованого кнопікса написане українською мовою. Заплювали б...
То є питанням не популярності, а етики і свідомості — мені здавалося, цю тему вже не раз вам розжували, і Ви є достатньо дорослими, щоб її зрозуміти.
Чому б не обрати для українізації інший LiveCD дистрибутив, котрий побудований на модульній системі (як то SLAX)?
Вибачтн за необізнаність.. а що важкувато зробити LiмeDVD версію? думаю половина юзерів може працювати з ДВД. Усі проблеми б відпали.
Цитата: Olexandr Kravchuk від 2006-12-26 09:47:46Хотів би я на форумі LOR`а побачити повідомлення із проханням допомогти підібрати набір пакунків для русифікованого кнопікса написане українською мовою. Заплювали б... То був натяк, що LOU -- це майже LOR? Аплодисменти.Цитата: Olexandr Kravchuk від 2006-12-26 09:47:46То є питанням не популярності, а етики і свідомості — мені здавалося, цю тему вже не раз вам розжували, і Ви є достатньо дорослими, щоб її зрозуміти.Вибач, але ти ще надто маленький та ще надто нічого не зробив, щоб Ваду щось "розжовувати". Й _тобі_ таке вже не раз казали. Не заради образи, а щоб подумав.