Автор Гілка: Flash Player 9 для Linux  (Прочитано 1159 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Flash Player 9 для Linux
« : 2007-01-17 22:05:59 »
Ось, що Ніколя Саранзо (Nicola Soranzo) написав у блозі присв'яченому процесу розробки Flash Player`а для лінукс:

Цитата
"This is it. This is the officially blessed version of the Adobe Flash Player 9 for Linux (x86). Not a beta version; the final version. It's released. Today".
http://blogs.adobe.com/penguin.swf/2007/01/flash_player_9_for_linux_x86.html

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Flash Player 9 для Linux
« Відповідей #1 : 2007-01-17 22:16:10 »
Цитата
x86
Ага, ну да. Бідолашні інші архітектури так і не осилили, видно, грошей не вистачило. Добре, що хоч звук через альсу воно навчилось робити... І взагалі, треба користувати flashblock і не мучитись=)

До речі, я ще викачав цей їх standalone player... Такого непотребу, чесно кажучи, давно не бачив. Глюк на глюкові сидить і глюком поганяє.

Відсутній rpalyvoda

• Дописувач
  • **
  • дописів: 76
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #2 : 2007-01-18 02:05:49 »
Цитата
x86
Ага, ну да. Бідолашні інші архітектури так і не осилили, видно, грошей не вистачило. Добре, що хоч звук через альсу воно навчилось робити... І взагалі, треба користувати flashblock і не мучитись=)

До речі, я ще викачав цей їх standalone player... Такого непотребу, чесно кажучи, давно не бачив. Глюк на глюкові сидить і глюком поганяє.

тішитися треба  ;) а не критикувати
Endeavour OS

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #3 : 2007-01-18 13:36:17 »
тішитися треба  ;) а не критикувати
А з якого приводу тут тішитись? Чи не з того, що в інтернеті навалом контенту в пропрієтарному недоформаті, до якого навіть немає нормального декодера? Я це сміття в себе тримаю тільки тому, що іноді виникає необхідність зайти на якийсь сайт з флешем. Хоча якби раптом цього декодера під лінукс не стало, чи в мене з'явився x86_64, то я б особливо не розстроївся.

Дуже поважаю людей, які роблять gnash, але мені видається, що це марна трата часу.