Автор Гілка: Zenwalk 4.2  (Прочитано 1014 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Zenwalk 4.2
« : 2007-01-06 18:00:46 »
Вийшла нова версія чудового дистрибутиву, створеного на базі Slackware. Революційних змін немає, але є багато оновлень. З найпомітніших вдосконалень - python-2.5, система налаштувань "Zenpanel", gxine повністю замінено на mplayer. Використовується ядро 2.6.18.6 з suspend2.

Повний список змін.

Офіційне повідомлення про реліз.

Відсутній Веприк

• Дописувач
  • **
  • дописів: 58
  • Pythonic man
Re: Zenwalk 4.2
« Відповідей #1 : 2007-01-19 22:53:45 »
 python-2.5 це звичайно чудово, от тільки більшість продуктів на його базі всі ще використовують 2.4 версію, от що більш варто було зробити це зробити rpm до останньої 2.4.4 версії і надати користувачу можливість вибирати потрібну версію, бо наразі наявні лише до 2.4.3. З текстів програми я звичайно становити його можу, проте , що не дистрибутив, то власна рекомендована політика розмішення налаштувань, бібліотек власне самих виконавчих модулів різні системи обмеження виконання і таке встановлення не завжди цю політику враховує. Тим більше що як я зрозумів що цей дистрибутив позиціонує себе в якості серверного. Досить широко поширений сервер прикладних програм Zope та одна з бібліотек в його основі twisted використовують поки в своїй основі 2.4, отож хотілося використовувати в їхній основі найбільш безпечну та стабільну версію.
Мої рефлексії на довкілля http://blog.sasnyk.name