Автор Гілка: Вийшов openSUSE 10.3 alpha1  (Прочитано 6756 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
Re: Вийшов openSUSE 10.3 alpha1
« Відповідей #15 : 2007-02-19 12:29:57 »
Порівняйте можливості налаштування look`n`feel у KDE і в Гномі...
Не маю можливості - мені не подобається KDE і я його бачу хіба на знімках. Ще можу Knoppix запустити в емуляторі, але там вже все налаштовано...

Цитата
Прямо відповісти на ваше питання я просто не можу
Тобто ваші звинувачення безпідставні?

Цитата
- мені не подобається гном і я давно в ньому не сидів. Якщо хстось спитав би в мене поради що обрати, я б прадив KDE, але я не буду доводити гномерам, що він сакс, бо це на колір і смак...
Ми збилися з теми. Йде мова не про те, що сакс а що рулез а про (безпідставне) твердження про те що "його (Гном) сильно і не попиляєш.".  [smiley=11.gif]
[Fedora Linux]

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #16 : 2007-02-19 22:02:43 »
Моє дизайнерське imho: графіка в gtk потворна -- і кольори, і панельки, і кнопки, й іконки.
Пан Campana не осилив gtk engines && themes? Відкрию страшну таємницю (тільки тш-ш-ш, нікому-нікому): і віджети, і кольори і іконки (а вони яке вже відношення до gtk мають?) можна міняти як заманеться=)
Це правда -- не осилив. За останні 4 роки після дюжини невдалих спроб доставити якусь тему в KDE я більше таким не займаюся ніде, а тільки вибираю із запропонованого в списку. В гномівському списку мало привабливого, в основному відверте ugly, а те, що на знімку здається вельми привабливим, (1) в реальному масштабі виявляється дещо гіршим і (2) все одно сильно програє дечому з того, що є для KDE. Хоча, звичайно, підбір списку тем сильно залежить від смаків дистрибуторів. Мандрагора, Сюзі -- вельми красиві, Федорка і клони -- сірий жах навіть у KDE (є така казка, не пам'ятаю чия, де якісь ніти весь світ намагалися залити ядучою сірою фарбою; доки у мене стояв ASP, я цю казку мимовільно згадував кожного дня; gtk і GNOME якраз отакі ядучо сірі навіть у випадку тем, в яких, формально, використані ніби благородні кремові й пастельні кольори -- загальне відчуття жахливої сірості залишається). Останнє стосується і АLT-а: замінили б хлопці (а) страшні іконки на щось пристойне і (б) цей дурацький keramik на thin plastic -- і одразу стало б приємніше жити. Дивіться на Mandriv-у та SuSE: там відчувається рука дизайнера.

Відсутній iip))

• Графоман
  • дописів: 277
  • Перекладач KDE, openSUSE...
« Відповідей #17 : 2007-02-19 22:57:27 »
Ми збилися з теми. Йде мова не про те, що сакс а що рулез а про (безпідставне) твердження про те що "його (Гном) сильно і не попиляєш.".  [smiley=11.gif]
Не таке воно вже й безпідставне. Лінус недавно висловився про це так: “the reason I find GNOME limiting is BECAUSE IT IS.”
"You should not be satisfied with being a victim, nor with being a survivor. You should aim to be a conqueror." "Now, go do the right thing!" Dr. Laura

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #18 : 2007-02-20 11:24:24 »
Не таке воно вже й безпідставне. Лінус недавно висловився про це так: “the reason I find GNOME limiting is BECAUSE IT IS.”
Ну, все-таки Лінус програміст, а не дизайнер чи... тойво... пиляльщик інтерфейсів. Так що В ЦЬОМУ випадку беззастережно вірити думці Лінуса я б не став.
« Змінено: 2007-02-20 11:41:55 від Praporshic »
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2007-02-20 11:45:19 »
Так що В ЦЬОМУ випадку беззастережно вірити думці Лінуса я б не став.
Не те щоб вірити, але прислухатись варто.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #20 : 2007-02-20 11:49:07 »
НМД, роль Лінуса в даному випадку -- це роль саме _користувача_ якому більш-менш довіряють інші люди. І чому б не використати свій авторитет для того, щоб привернути увагу до цієї, досить-таки значущої проблеми?
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #21 : 2007-02-20 12:12:36 »
НМД, роль Лінуса в даному випадку -- це роль саме _користувача_ якому більш-менш довіряють інші люди. І чому б не використати свій авторитет для того, щоб привернути увагу до цієї, досить-таки значущої проблеми?
Скажімо так. Я б ніколи не довірив нобелівському лауреату в галузі фізики видаляти мені апендикс))

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #22 : 2007-02-20 12:20:49 »
Скажімо так. Я б ніколи не довірив нобелівському лауреату в галузі фізики видаляти мені апендикс))
Умгу. Але, мабуть, не заперечували б, якби він зателефонував до лікарні і попрохав лікарів про допомогу.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #23 : 2007-02-20 13:50:07 »
Умгу. Але, мабуть, не заперечували б, якби він зателефонував до лікарні і попрохав лікарів про допомогу.
Що знову вертає нас до думки, що Лінус не спеціаліст у побудові інтерфейсів.
[Fedora Linux]

Відсутній Desperado

• Новачок
  • *
  • дописів: 15
  • QA
« Відповідей #24 : 2007-02-20 13:56:38 »
http://www.tuxmachines.org/node/13589
Це огляд нової альфи сюса.
А ви тут вже давненько тут всі так добренько оффтопите. краще перенесіть повідомлення не по темі в окрему тему "КДЕ ЧИ ГНОМ".
« Змінено: 2007-02-20 13:56:47 від Desperado »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #25 : 2007-02-20 14:03:24 »
А ви тут вже давненько тут всі так добренько оффтопите. краще перенесіть повідомлення не по темі в окрему тему "КДЕ ЧИ ГНОМ".
Ви не зрозуміли. Це класичний холівар g vs k 8-) Практика підказує, що в темах з такою назвою, як ви пропонуєте, холівари не розгораються.

zzandy

• Гість
« Відповідей #26 : 2007-02-20 16:23:23 »

Але ж ніхто не заперечуватиме, що він головатий мужик і просто так на рівному місці гнома попускати не став би.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #27 : 2007-02-20 16:54:34 »
Але ж ніхто не заперечуватиме, що він головатий мужик і просто так на рівному місці гнома попускати не став би.
Аргумент на тому ж рівні: а ще один головатий мужик Біл Гейц вважає OSS своїм смеретельним ворогом і всіляко заважає його розвитку.

Лінус ніколи не мав відношення до розробки графічних інтерфейсів чи тулкітів, і в цих питаннях його думка важить не більше, ніж моя. Тому давайте-но припиняти повторювати за дядями. Free Software тому і Free, що дає можливість думати своєю головою.

zzandy

• Гість
« Відповідей #28 : 2007-02-20 17:00:27 »
Аргумент на тому ж рівні: а ще один головатий мужик Біл Гейц вважає OSS своїм смеретельним ворогом і всіляко заважає його розвитку.

Абсолютно нічого не додає до дискусії, бо обидва головаті дядьки праві.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #29 : 2007-02-20 17:42:26 »

Абсолютно нічого не додає до дискусії, бо обидва головаті дядьки праві.
Правильно! Але з цього прямо й безпосередньо випливає, що і третій головатий дядько (я, тобто=)) - теж правий.