Порівняйте можливості налаштування look`n`feel у KDE і в Гномі...
Прямо відповісти на ваше питання я просто не можу
- мені не подобається гном і я давно в ньому не сидів. Якщо хстось спитав би в мене поради що обрати, я б прадив KDE, але я не буду доводити гномерам, що він сакс, бо це на колір і смак...
Цитата: Campana від 2007-02-17 03:12:34Моє дизайнерське imho: графіка в gtk потворна -- і кольори, і панельки, і кнопки, й іконки.Пан Campana не осилив gtk engines && themes? Відкрию страшну таємницю (тільки тш-ш-ш, нікому-нікому): і віджети, і кольори і іконки (а вони яке вже відношення до gtk мають?) можна міняти як заманеться=)
Моє дизайнерське imho: графіка в gtk потворна -- і кольори, і панельки, і кнопки, й іконки.
Ми збилися з теми. Йде мова не про те, що сакс а що рулез а про (безпідставне) твердження про те що "його (Гном) сильно і не попиляєш.".
Цитата: Володимир Лісівка від 2007-02-19 12:29:57Ми збилися з теми. Йде мова не про те, що сакс а що рулез а про (безпідставне) твердження про те що "його (Гном) сильно і не попиляєш.". Не таке воно вже й безпідставне. Лінус недавно висловився про це так: “the reason I find GNOME limiting is BECAUSE IT IS.”
Так що В ЦЬОМУ випадку беззастережно вірити думці Лінуса я б не став.
НМД, роль Лінуса в даному випадку -- це роль саме _користувача_ якому більш-менш довіряють інші люди. І чому б не використати свій авторитет для того, щоб привернути увагу до цієї, досить-таки значущої проблеми?
Скажімо так. Я б ніколи не довірив нобелівському лауреату в галузі фізики видаляти мені апендикс))
Цитата: Cthulhu від 2007-02-20 12:12:36Скажімо так. Я б ніколи не довірив нобелівському лауреату в галузі фізики видаляти мені апендикс))Умгу. Але, мабуть, не заперечували б, якби він зателефонував до лікарні і попрохав лікарів про допомогу.
А ви тут вже давненько тут всі так добренько оффтопите. краще перенесіть повідомлення не по темі в окрему тему "КДЕ ЧИ ГНОМ".
Цитата: borman від 2007-02-20 12:20:49Цитата: Cthulhu від 2007-02-20 12:12:36Скажімо так. Я б ніколи не довірив нобелівському лауреату в галузі фізики видаляти мені апендикс))Умгу. Але, мабуть, не заперечували б, якби він зателефонував до лікарні і попрохав лікарів про допомогу.Що знову вертає нас до думки, що Лінус не спеціаліст у побудові інтерфейсів.
Цитата: Володимир Лісівка від 2007-02-20 13:50:07Цитата: borman від 2007-02-20 12:20:49Цитата: Cthulhu від 2007-02-20 12:12:36Скажімо так. Я б ніколи не довірив нобелівському лауреату в галузі фізики видаляти мені апендикс))Умгу. Але, мабуть, не заперечували б, якби він зателефонував до лікарні і попрохав лікарів про допомогу.Що знову вертає нас до думки, що Лінус не спеціаліст у побудові інтерфейсів.Але ж ніхто не заперечуватиме, що він головатий мужик і просто так на рівному місці гнома попускати не став би.
Цитата: Андрій від 2007-02-20 16:23:23Але ж ніхто не заперечуватиме, що він головатий мужик і просто так на рівному місці гнома попускати не став би.Аргумент на тому ж рівні: а ще один головатий мужик Біл Гейц вважає OSS своїм смеретельним ворогом і всіляко заважає його розвитку.
Але ж ніхто не заперечуватиме, що він головатий мужик і просто так на рівному місці гнома попускати не став би.
Цитата: Cthulhu від 2007-02-20 16:54:34Цитата: Андрій від 2007-02-20 16:23:23Але ж ніхто не заперечуватиме, що він головатий мужик і просто так на рівному місці гнома попускати не став би.Аргумент на тому ж рівні: а ще один головатий мужик Біл Гейц вважає OSS своїм смеретельним ворогом і всіляко заважає його розвитку.Абсолютно нічого не додає до дискусії, бо обидва головаті дядьки праві.