Автор Гілка: Випуск Debian Etch можуть відкласти до березня  (Прочитано 4848 раз)

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Re: Випуск Debian Etch можуть відкласти до березня
« Відповідей #15 : 2007-02-13 16:32:42 »
Пане 235. Вже три рази я прошу вас спробувати чітко і ясно висловити свою пропозицію. Натомість отримую емоційні повідомлення, в яких в кожному наступному реченні автор вже забуває про що йшла мова у попередньому. НМД, саме це є однією з ознак відсутності конструктиву.

Бажаєте зробити зробити -- робіть. Пропоную за кілька місяців зустрітися в цій гілці і обговорити результати. Якщо такі будуть.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #16 : 2007-02-13 17:36:05 »
Борисе, усе гаразд. Ідея хороша та перспективна, а проблема досить актуальна.

Не потрібно нервуватися через те, що хтось когось не розуміє через різне світосприйняття -- то абсолютно нормальні речі.

235 (Олександр Приймак) мав на увазі те, що використання jigdo далеко не завжди є зручним та можливим. А готові iso`шники декількох денної-тижневої давності -- це справжня бомба для дебіанерів.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #17 : 2007-02-13 18:05:20 »
Ні, пояснення таки кульгає :)
OMG

у мене тут тільки два варіанти - або у ти на геніальному відкаті у лафокса (кращий), або ніколи не було друзів, що немаючи нета просили записати на диски деб (варіант, що їм відмовляли сподіваюся розглядатися вже не варто).
Таки не варто. Не думаю, що один з перекладачів Дебіен буде відмовлятись його поширювати.
А Лафокс окрім усього іншого чим може допомагає руху опенсорс (на відміну, до прикладу, від опенсоркс.ком.уа) так що рекомендування його в якомусь опенсорс проекті не є ознакою отримання відкатів ;о)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
« Відповідей #18 : 2007-02-13 19:45:18 »
Таки не варто. Не думаю, що один з перекладачів Дебіен буде відмовлятись його поширювати.
А Лафокс окрім усього іншого чим може допомагає руху опенсорс (на відміну, до прикладу, від опенсоркс.ком.уа) так що рекомендування його в якомусь опенсорс проекті не є ознакою отримання відкатів ;о)
таки все чудово розумію, й звісно значення перекладів й лафокса, в якого й сам купував диски. Можливо навіть й готовий вибачитися за гярячкуватість, але це вже з розряду надавання пояснень зовсім безрезультатоних. Це позиція на зразок "ситий голодного не розуміє", якщо хтось не зустрічав проблем - не означає, що їх не існує.
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #19 : 2007-02-22 16:48:32 »
Off topic replies have been moved to This Thread
[Fedora Linux]