власне, а в чому проблема? для мене дебіан завжди "вчорашній" й те що вийде етч, чи ще його потримають тиждень, різниці в роботі не дасть :\ну хіба на серверах апдейт проведемо )
для мене...
для мене дебіан завжди "вчорашній"...
Такі слова як testing і unstable/sid для деяких особистостей схоже нічого не говорять?
а що власне малося на увазі цим питанням?
тут спілкувалися щодо актуальних зрізів репозиторіїв деба ("вчорашнього" деба), хтось в юа-ікс займається білдами ДВД/СД? Принципово вбачаю це непоганою ідеєю для допомоги розповсюдженню й якось можу покласти в довгий ящик на реалізацію.
Малося на увазі, що використання testing або unstable на стільниці може радикально змінити погляди щодо "застарілості" деба.
Дуже туманне висловлювання. Якщо ваша ласка, поясніть детальніше. Можливо всі ваші потреби зможе задовольнити JIGDO?
Я регулярно робив знімки Etch для себе і друзів, але зараз немає коли.
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-02-12 18:24:22Я регулярно робив знімки Etch для себе і друзів, але зараз немає коли. ок, зрозуміло, що тема відкрита. Тепер питання чи дійсно ніде в ua-ix не викладаються знімки. В такому випадку маю можливість й побажання це діло реалізувати - тут головне, щоб дійсно воно комусь було потрібно
Дивна зміна тону висловлювань, як на мене
різниця полягає в оновленні безпосередньо з нету чи з актуальних дисків-зрізів. Для того, щоб мати актуальні диски, їх потрібно десь завантажити, й в корені маємо питання, що немає навіть звідки. сподіваюся доступно.
Ні, пояснення таки кульгає