Хм, холіварити, а що воно таке? Це як з Кубунтою на ДВД - скачав, а там софта так само, як і на СД, і ніде не розписано вміст того дистру на ДВД. Ладно, я так розумію 18000 прог - це все на ДВД? А тоді ще одне питання, більш конкретне - офіс українізований?
Холіварити? хм! є така фішка...
дядьки роблять отакі юзерпики
і .....
від англ. Holly War (священна війна!
)
ну не зовсім стільки ж софта - більше! Я он теж наскачував.... Майже весь убунту, що є в природі(воля на Новий Рік була на шару! ;-) ), кубунту трішки з лишком, едубунту, ксубунту, МІНТ, і ... (увага геймерів!) ДВД з іграшками!
Про ДВД і сд. Та й справді, а ЩО Ви хотіли? на один ДВД втулити ВСЕ? от я запускав сд і двд . Різниця є. Можливо не така уж "ах!" , але є. Більше прог. Ну, наприклад в Убунту ДВД (як же його там?... анлімітед?... :-? ) є КАД програма, є більше іграшок, ну ще з десяток програм/пакетів. А про 18000 прог.... Ги! от коли САМ побачу, тоді і скажу. Реально я так гадаю більше кількох сотень навряд чи. Хоча... Дивлячись ЩО вважати прогами...
Якщо такі маленькі утилітки по 100 кб, то може і влізе, а якщо щось на штиб ООО по 200мб.....
ті ж анріал, квейк 4 по 400мб....
Про офіс... Мдя! я тут ще раз пожалкував, що Убунту збирають не в Україні!
Швидше за все англійський! Але то легко виправляється (тут я почухав потилицю, бо я хоч і скачав ООО 2.1 український, але так руки і недійшли поставить... тай..... англійська майже рідна! а правопис і так перевіряє! ;-) )
ЗАХОДИТЕ на openoffice.org.ua та й скачуєте на здоров"я! ;-)
тут, до речі, десь в новинах була новина із лінками....