Цитата: Fotokor від 2007-04-12 15:52:44але схоже шо пан Samael зовсiм не такий собi простий *початкiвець* як зазначено Я теж, коли був "початківець", роздавав людям всякі корисні поради. А потім почав флудити і миттєво став письменником. Ну де логіка???
але схоже шо пан Samael зовсiм не такий собi простий *початкiвець* як зазначено
Спробував я поставити собі Віндовс..... Дали мені 1 CD друзі....Інсталяція пройшла так-сяк спокійно, але незвично.Після інсталяції він не побачив моїх linux розділів - ЖОДНОГО! не захотів програвати файлів mp3 та ogg, і відео не програвалося!Не приємним стало те, що він не мав жодного офісного пакету! Навіть doc не відкривав... Жахливий тормоз інтелівського відео... не визначив мого принтера HP LaserJet 1020 і сканеру Umax Astra!Погрався я день - зніс! Залишились найнеприємніші враження!!!!Поставив назад свій улюблений Debian Etch 4.0, відразу після завершення простої інсталяції, я зміг дивитися відео, слухати музику mp3/ogg, набирати в ОпенОффіс, лазити по неті, друкувати на принтері та сканувати!! Піднялося 3D через відкритий інтелівський драйвер, відразу поставив Beryl і насолоджуюсь 3D-простором. Усе з одного диску! Жодних додаткових напрягів! А софта!!!! качай з нету - став і працюй, або ж на 4 DVD де все необхідне зібрано, а головне усе ЗАКОННО та ЛЕГАЛЬНО - жодної піратки!Ні, як хто, а нам і тут добре!
Усього лише 4 DVD для i386 - 3 стандартні + 1 з non-free та debian-multimedia.AMD64 та сирці будуть десь через місяць (їду до Києва на три тиждні і не встигну стягти).
Де можна взяти 4-й ДВД з non-free та debian-multimedia?Дякую
Зібрати руками
Ну, майже. Через debmirror.