Автор Гілка: yappa-ng php фотогалерея українською  (Прочитано 2568 раз)

Відсутній palamarchuck

• Новачок
  • *
  • дописів: 23
Для користувачів yappa-ng фотогалереї (http://www.zirkon.at/yappa-ng_demo/) є український мовний файл, який можна скачати з http://www.pallar.com.ua/translations.html
Євген А. Паламарчук

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Re: yappa-ng php фотогалерея українською
« Відповідей #1 : 2007-05-28 02:12:54 »
я напевне поставлю собі це в підпис:
перевірте, будь ласка, орфографію!!!

администратора
администратри
альбома
альтернативное
английский
аьбому
бажаете
бажеєте
....

Fedora 35 (x86-64)

Відсутній knedlyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 99
  • Archlinux форева!
« Відповідей #2 : 2007-06-02 15:13:00 »
Рік тому я виклав файл українського перекладу на форумі яппи, але ніхто не відізвався:

http://sourceforge.net/mailarchive/message.php?msg_id=44A78DD9.5020807%40gmail.com

В мене таких ляпів там немає, оскільки я сам і кілька колег рік цим користуються і по ходу повиправляли ляпи. Автор верхнього попереднього посту напевно взяв за основу російський переклад і вже з нього робив український, так як це в 90% роблять всі. Я взяв, так як це і має бути і не раз обговорювалося в форумі про переклад, англійський оригінал.

Здалося б об'єднати зусилля і нормально перекласти.
« Змінено: 2007-06-02 22:28:14 від knedlyk »

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
« Відповідей #3 : 2007-06-06 06:40:11 »
В мене таких ляпів там немає, оскільки я сам і кілька колег рік цим користуються і по ходу повиправляли ляпи.
Адмініструваня
Англійска
английський
Будь-ласка
Буль-ласка
быть
видалені
відбражати
відображаются
допускаеться
заміть
Змени
Ігнорирується
иконками
иконкой
інфо
кажен
кажної
...
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній knedlyk

• Дописувач
  • **
  • Archlinux форева!
« Відповідей #4 : 2007-06-08 20:44:54 »
Ну от, бачиш як добре, ніхто не ідеальний. Тепер, будь-ласка, повиправляй в файлі і постав десь на сервері. З паном Паламарчуком ми вже дійшли консенсусу.

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
« Відповідей #5 : 2007-06-08 21:04:46 »
Тепер, будь-ласка, повиправляй в файлі і постав десь на сервері.
це до кого звертання?  :o

P.S. Ви, здається, не зрозуміли моє повідомлення, окрім того не користуєтеся словниками орфографії "будь ласка" пишеться ОКРЕМО!!!
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній knedlyk

• Дописувач
  • **
  • Archlinux форева!
« Відповідей #6 : 2007-06-09 14:55:55 »
Ми дійсно не зрозуміли того повідомлення і не користуємося орфографічним словником, оскільки його не маємо.

А звертання до ДалекійОбрій - якщо бачите помилки в файлі, то відразу повиправляйте і поставте десь на сервері або ж вишліть пану Паламарчуку, а не бавтеся у всевидяче око Ізраеля  на американському доларі - все бачу, але нічого не роблю.

Слова з будь- пишуться через дефіс - якщо не так, значить за останні 10 років щось змінилося з правописом.
« Змінено: 2007-06-09 14:59:31 від knedlyk »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #7 : 2007-06-09 16:46:15 »
Ми дійсно не зрозуміли того повідомлення і не користуємося орфографічним словником, оскільки його не маємо.
Так і запишем - aspell та словники до вогнелиса не осилили.

А звертання до ДалекійОбрій - якщо бачите помилки в файлі, то відразу повиправляйте і поставте десь на сервері або ж вишліть пану Паламарчуку, а не бавтеся у всевидяче око Ізраеля  на американському доларі - все бачу, але нічого не роблю.
Здається, даним конкретним перекладом займаєтеся ви, а не Далекий Обрій. Вам допомогають конструктивною критикою, а ви тут з себе ображеного строїте, та ще й з елементами нацполу. Ввічливіше, будь-ласка, а то я прийму міри.