Автор Гілка: LiLaLo  (Прочитано 1920 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
LiLaLo
« : 2007-06-20 18:53:31 »
Live Lab Log -- це система ведення журналів лабораторних робіт. Призначена для автоматичного фіксування і розпізнавання ходу роботи з терміналом Unix-систем. Може застосовуватися для автоматизованого документування процесу праці сисадміна, для запису ходу лабораторних робіт під час навчання, до створення заготовок під час написання документації, для спостереження за ходом роботи молодших адмінів.

Домашня сторінка (рос.): http://xgu.ru/wiki/LiLaLo
[Fedora Linux]

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
Re: LiLaLo
« Відповідей #1 : 2007-06-20 19:01:29 »
Ще існує стандартна утиліта "script", яка дозволяє записувати все що відбувається на терміналі у файл. Також існує ttyrec, який дозволяє акуратно записувати і програвати все що відбувається на консолі, включаючи роботу з vi/mc, напр.

[Fedora Linux]

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #2 : 2007-06-20 19:04:50 »
Ніби цікава штука, жаль, про таке раніше не знав. Дякую. Треба буде дома всерйоз поколупати...

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2007-06-20 19:48:10 »
а а а а а (Володя б'ється головою об стіну)  [smiley=mad.gif]

telnet nethack.alt.org

Я, страшенний любитель nethack, досі не знав про такий мега-сервер. [smiley=dash2.gif]

Там є можливість не тільки бавитися в nethack але й спостерігати за грою інших при допомозі ttyplay (на http://alt.org/nethack/rcfiles.php є записи сесій, напр.http://alt.org/nethack/ttyrec/knnn/ ).

Я за п'ять минулих хвилин взнав купу нової інформації.
« Змінено: 2007-06-20 19:48:36 від lvm »
[Fedora Linux]

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #4 : 2007-06-20 23:41:09 »
Володю, пошкодуйте стіни :)

/me задумався - треба таки спробувати запустити тотой нетхак, та подивитись, чим він так захоплює народ.
Читайте документацію - вона кермує.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #5 : 2007-06-21 16:23:23 »
/me задумався - треба таки спробувати запустити тотой нетхак, та подивитись, чим він так захоплює народ.

Тим що там вбивають. Ще ні разу не помер від старості (хоча зуби, бувало, від старості випадали :-) ). Особливо шкода свою скотинку (котика чи собачку). Вирощуєш її, тренуєш а потім вона випадково в якийсь телепортер вступить, в кращому випадку, і шукаєш її потім кілька днів, а в гіршому (вчора було) вона наступить на якусь плиту і здорова каменюка розмаже її по підлозі. :-(
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2007-06-21 16:54:33 »
/me подивився на той nethack та поліз до вайну за старкрафтом (бо Веснот вже пройдено)

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #7 : 2007-06-22 09:04:06 »
Ніби цікава штука, жаль, про таке раніше не знав. Дякую. Треба буде дома всерйоз поколупати...
Автор на LVEE презентував, я ажно прокинувся та виповз на балкончика послухати (бо якраз під нашим будиночком й доповідалися).

Не очікував, що Ігор ще й такий хуткий хакер ;-)  До речі, воно саме на script й побудовано.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #8 : 2007-06-22 13:03:27 »
/me подивився на той nethack та поліз до вайну за старкрафтом (бо Веснот вже пройдено)

Xе-хе. Я вже сім років пробую NetHack пройти. Я мені це ні разу не вдавалося, хоча фальшивий амулет я знаходив пару раз і до максимуму розкачувався (в той раз я таки дожив до старості, захирів і мене всеодно зжерли вже коли я вертався).

Якщо не подобається сюжет чи текстовий режим то є купа інших варіантів (див.  http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike ), в тому числі і графічних (деякі навіть валяються в репозиторіях).
« Змінено: 2007-06-22 13:06:46 від lvm »
[Fedora Linux]