Автор Гілка: Вийшла Fedora 7  (Прочитано 10519 раз)

Відсутній mmaxim

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
  • I Love YaBB 2!
Re: Вийшла Fedora 7
« Відповідей #30 : 2007-06-06 16:24:27 »
у мене материнська плата ASUS P5L-1394 встановлений САТА вінчестер. Не можу встановити федору, каже що не знаходе жорстких дисків, у списку встановлених драйверів немає нічого, що є в моїй конфігурації. Як бути?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #31 : 2007-06-06 16:27:07 »
Для початку не писати про це в новинах.

Відсутній mmaxim

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #32 : 2007-06-06 16:33:50 »
ну ви хотіли про баги послухати, я вам і написав: підтримка сата контроллерів в зародковому стані, читав список встановлених драйверів, взяті лише самі відомі і мало

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #33 : 2007-06-06 16:46:14 »
Як бути?
Поставити щось інше.

ну ви хотіли про баги послухати, я вам і написав: підтримка сата контроллерів в зародковому стані, читав список встановлених драйверів, взяті лише самі відомі і мало
Та я на це вже в цій темі встиг поматюкатись, це не тільки проблема федори. Дистроклепателі, холєра...

В новинах IMO якраз і писати, тут все ж місце для обговорення релізу...

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #34 : 2007-06-06 17:35:06 »
ну мені здається, що це не баг дистру. Принаймні в мене теж материнка ASUS P5B, три SATA-диски і немає проблем як з шостою, так і з сьомою федорою. Принаймні видимих проблем. Але, повторюсь, використовую LVM.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #35 : 2007-06-06 19:13:20 »
Якщо я вірно зрозумів, то туди запхали 2.6.20 ядро, і, як мені відомо, проблема з тою мамкою є проблемою саме тієї гілки ядра та вже згаданих Cthulhu SATA/PATA. Через останні сам мав проблеми на ноуті (у .20/.21 добре з підтримкою Broadcom WiFi, а його останнім часом доводиться використовувати) коли ядро не могло змонтувати root, хоч і бачило диск та коректно визначило розділи на ньому.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #36 : 2007-06-07 13:32:40 »
Ще шоста з 2.6.18 нормально ставилаль на сату. Сьома - теж проблем нема (на моїй залізяці АТА - то лише дівідюк) дез проблем підтримує звуковуху.

Ну не ставила в мене та бісова лівна дрова - доходило до якоїсь ерпеемки, що її на сервері не було. ..

До речі, гном ще глючним виявив ся - краще не запускати звуки входу та виходу з системи. Та і без того іноді глючить, наприклад, не виходить з користувача - доводиться натискати Alt+Ctrl+Bsp  щоб до кінця вийшов з користувача  ;D
Треба роібратись, як йому downgrade зробити - в шостої був стабільнішим.
---------------------
А що ще можна було хотіти? Федора - тестовий полігон Редхата.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #37 : 2007-06-07 15:04:05 »
не знаю. подібних проблем не спостерігав. Єдине що глючать клавіши Shift... в терміналі, але то у всіх дистрах де Gnome 2.18 стоїть
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

• Літератор
« Відповідей #38 : 2007-06-07 15:09:01 »
Дивно, як це на різних машинах і різні глюки, а ввас точно запущено звукового сервера?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #39 : 2007-06-07 15:11:38 »
Ще шоста з 2.6.18 нормально ставилаль на сату.
Та й 21ше нормально працює, якщо правильно зібрати. Мова йде, про те як збирають ядра майнтейнери дистрибутивів.

Цитата
Забаньте мене
Е-е-е... Все так серйозно?  :o

• Літератор
« Відповідей #40 : 2007-06-07 15:20:29 »
Цитата
Забаньте мене
Е-е-е... Все так серйозно?  :o
Ні, не серйозно - якби хотів - сам би видалив користувача.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #41 : 2007-06-07 17:28:09 »
Дивно, як це на різних машинах і різні глюки, а ввас точно запущено звукового сервера?
зі звуком все ок, але подіями в ґномі не користуюся, в мене вони й не встановлені.

• Літератор
« Відповідей #42 : 2007-06-08 09:55:23 »
Саме через це "але" й нема глюків - активуйте події (другий чекбокс в другій закладці звуку  ;) ).

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #43 : 2007-06-08 19:56:48 »
Саме через це "але" й нема глюків - активуйте події (другий чекбокс в другій закладці звуку  ;) ).
Пан має неабиякий маркетинговий хист, якщо схилить співбесідника придбати собі його глюків. :)

• Літератор
« Відповідей #44 : 2007-06-11 13:40:31 »
Можна собі уявити маркетинговий хист Гейса, який весь світ підсадив на свої глюки  ;D
----------------------------------------------------------------------------
А дистрибутив вийшов такий собі: нововедення не надто корисні - ну набіса те швидке перемикання між користувачами? Міднайта нема, а поставлений з шостої - часом глючить : каже, що не може ввійти в каталог - тисну йому ctrl+L - виявляється, зайшов. Гном буває так підвисне при виході, що комп'ютер вимикається клавішами alt+ctrl+bsp   ;D
« Змінено: 2007-06-11 13:44:44 від serg_ik »