Автор Гілка: Американська влада проти Лінуксоїда.  (Прочитано 11659 раз)

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
heh.  українська влада проти лінуксоїда.
« Відповідей #15 : 2007-08-27 22:36:17 »
Якщо гамбургери та соса-сола не роз'їли його моск - здогадається.
Здається, Ви не зрозуміли Сергія...

Якщо в них такі закони, що за ними він має виконувати деякі речі внаслідок інших речей -- то проблема не в тому, що йому дозволяють за умов домашнього арешту, а в тому, що або взагалі був звинувачений, або взагалі щось дозволили.

В мене IMHO є деяке моральне право так казати -- пару років тому з-за свіжої баги в українському закону "про кордон" потрапив до погранців замість друзів.  Так от коли спитавсь 220V для ноутбука, бо по дорозі робив термінову справу (та відправляв по gprs) -- не дали.  Коли почав підіймати бучу -- потягнули до кутузки, втім, за півгодини з'явився офіцер, в якого були питання по комп'ютерах та потім тягнули з ним чай, доки рідні із забутим пашпортом приїхали та поїхав далі -- юрист комітету з захисту прав людини порадила зробити саме так.

Але проблема була не в дурних хлопцях -- в дурних дупетатах та кривому патчі, що потрапив до отого закону (DROP замість REJECT).

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Американська влада проти Лінуксоїда.
« Відповідей #16 : 2007-08-27 23:00:10 »
Покопирсав ще трохи лінки, подумав...

Не, все-таки правий був Задорнов, коли казав, що "Ані тупиє". Маю на увазі тамтешнє законодавство, якщо воно дозволяє такі ось виверти. Хоча, безумовно, не викликає сумнівів те, що покарання є в першу чегру обмеженням певних прав і свобод - чи то обмеження свободи пересування, чи то обмеження свободи використання інтернету, чи то ще щось.

Але якщо "або без інтернету або інтернет у віндовзі"... Повертаючись до аналогії з автомобілями - або ви взагалі не сідаєте за кермо, або водите винятково Форда?  :o А якщо не маєте форда, то якщо хочете не відстати від життя (втратити навички водіння) - обов'язково придбайте черговий компонент "американської мрії"?  >:(

"Ані тупиє" (с)

З.І. Інтересу задля я б вибрав вінду + тоту програму, а далі спробував би цю програму е-е-е... дослідити на предмет недокументованих функцій - як то відвідини сайту sex.com так, щоб програма була свято переконана, що я зовсім навіть на fbi.gov :)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній k0l0b0k

• Новачок
  • *
  • дописів: 26
  • I Hate YaBB 2! :-)
« Відповідей #17 : 2007-08-27 23:04:58 »
А чого він так панікує?

Як вони так хочуть, шоб він юзав ту прогу і сидів тіко під віндами то нехай заявить про небхідність забезпечення його не тільки самою вєндою, але й усіма він-прогами, котрі можуть будти аналогами фрішних (блендер - 3Дмах, XaraLX - Corel, середовища розробки ПЗ, компілятори, та ін.).

Взагалі, такого ПЗ можна назбирати на неодну сотню тисяч зелених.

Порівняно із вартістю ПЗ  збитки, які він нібито приніс, можуть виявитись просто мізерними, IMHO.
Рiч у тiм, що його примушують _купити_ вiндовс...  А в цьому сенсi можна добре посудитися з ними!

Відсутній gvy

• Письменник
Американська влада озброєна віндами
« Відповідей #18 : 2007-08-28 11:45:17 »
Рiч у тiм, що його примушують _купити_ вiндовс...  А в цьому сенсi можна добре посудитися з ними!
Та кому він здався, примушувати.  Не хочеш -- не треба.

PS: це тільки мені здається, що така інфантильність для убунтарів є досить типовою?

Відсутній miwa

• Літератор
Re: Американська влада озброєна віндами
« Відповідей #19 : 2007-08-28 12:07:03 »
PS: це тільки мені здається, що така інфантильність для убунтарів є досить типовою?
Ну, в тому щось може бути :)
Все-таки убунту - один з найдружелюбніших дистрів, котрий часто обирають новачки, що прийшли з вікон і, відповідно, з "віконними звичками". Зокрема, "я - користувач, а ти, розробнику, мені принеси те-то й те-то".

Чи кажучи про інфантильність ти мав на увазі дещо інше?

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #20 : 2007-08-28 16:57:20 »
Саме так, отакий от піпєц вибір.
Тому що чувак не в тому стані шоби вибирати. До нього не прийшли просто так і сказали: "став Вікна а то будеш без інтернету", ні.
Він попався на тому що порушив закон і дістав покарання. Шо таке покарання - це обмеження свободи на певний строк, залежно від важкості злочину.
Вязниця, браслет на нозі, обмежений доступ в інтернет - це все різні обмеження його свободи які він дістав як покарання за свій скоєний злочин.

Це як покарання - або взагалі без сексу, або секс тільки з чоловіками.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #21 : 2007-08-28 17:31:16 »
В будь-якому випадку жінки тебе назвуть одним й тим самим терміном :-)
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #22 : 2007-08-28 19:58:41 »
В будь-якому випадку жінки тебе назвуть одним й тим самим терміном :-)
І будуть праві :)

Приблизно у подібну ситуацію потрапив головний герой обговорюваної новини :)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #23 : 2007-08-28 21:29:27 »
Приблизно у подібну ситуацію потрапив головний герой обговорюваної новини :)

Тобто його жінки називатимуть тим саме одним терміном?  :o

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #24 : 2007-08-28 22:03:44 »
Не, жінки тут ні при чім :)
Просто до якого б рішення він не прийшов, все рівно його не зрозуміють і називатимуть однаково образливими епітетами - чи добиватиметься він права користуватись мережею з лінукса, чи користуватиметься нею з вінди.

Відсутній rangel

• Новачок
  • *
  • дописів: 33
  • I hate YaBB 2!
« Відповідей #25 : 2007-08-28 23:27:45 »
я, звичайно, ні на що не натякаю...
кх...
але варто вже переносити тему в Балачки
Roman Suprotkin
Читайте мануали - вони рулять!
Google's power :D

Praporshic

• Гість
« Відповідей #26 : 2007-08-28 23:46:25 »
я, звичайно, ні на що не натякаю...
кх...
але варто вже переносити тему в Балачки

Хм... Ніби напис під моїм аватаром має казати багато та без натяків::)
« Змінено: 2007-08-28 23:47:02 від Praporshic »

Відсутній gvy

• Письменник
« Відповідей #27 : 2007-08-28 23:56:51 »
Чи кажучи про інфантильність ти мав на увазі дещо інше?
Десь так...

2 Soft: скоріш навпаки -- "тільки з жінками", якщо врахувати, що віндовс поки "нормальніший" за лінукс у тих самих штатах (й скоріш за все чоловіків саджають більше).

Відсутній rangel

• Новачок
  • *
  • дописів: 33
  • I hate YaBB 2!
« Відповідей #28 : 2007-08-29 00:34:21 »
2 Soft: скоріш навпаки -- "тільки з жінками", якщо врахувати, що віндовс поки "нормальніший" за лінукс у тих самих штатах (й скоріш за все чоловіків саджають більше).

Пікантно   :-[
Roman Suprotkin
Читайте мануали - вони рулять!
Google's power :D

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #29 : 2007-08-29 09:39:55 »
це ще не все. Ця софтина підтримує лише WinXP, й не працює під Vista. Цей дядя таки буде її купувати й збирає бабло.
Відкопав його блог, як я розумію, він ще не встановив цю софтину, але у блог дописує:
http://sk0t.com/

Цитата
According to my Probation Officer, I am to purchase Windows XP, NOT Windows Vista. They haven't acclimated with the times, and there are issues with Vista that the software conflicts with.

So basically I told him that my lawyer is going to file something to prevent my switch, so he is sending me a signed letter informing me that I have to switch to Windows XP at a certain date.
« Змінено: 2007-08-29 09:40:43 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"