Автор Гілка: Acroread-8.1.1  (Прочитано 2024 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
Acroread-8.1.1
« : 2007-09-14 17:59:03 »
Вийшла нова версія Acrobat Reader для Лінукс.

Завантажити: http://ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/reader/unix/8.x/8.1.1/enu/
[Fedora Linux]

Відсутній DarkStyler

• Новачок
  • *
  • дописів: 24
  • gentoo user
Re: Acroread-8.1.1
« Відповідей #1 : 2007-09-14 22:00:31 »
Попередня, сьома гілка, принципово не працювала на моїй машині. при чому що під різними дистрибутивами
зараз спробую цю версію

Відсутній DarkStyler

• Новачок
  • *
  • дописів: 24
  • gentoo user
« Відповідей #2 : 2007-09-15 01:41:05 »
Попередня, сьома гілка, принципово не працювала на моїй машині. при чому що під різними дистрибутивами
зараз спробую цю версію
надиво запускається цей важковаговик нормально
хоча жере ресурсів багато зараза

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2007-09-15 16:41:46 »
зараз спробую цю версію
Там якийсь конфлікт з GTK2 і воно просто зациклюється коли читає конфігурацію.
[Fedora Linux]

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #4 : 2007-09-15 18:14:20 »
цікаво, наскільки він популярний серед лінуксоїдів. Програма перегляду pdf, що жере ресурсів більше, ніж текстовий процесор - це трохи ненормально. Мені вистачає evince під лінуксом, а у вінді нормальних альтернатив не бачив.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #5 : 2007-09-16 00:27:25 »
цікаво, наскільки він популярний серед лінуксоїдів. Програма перегляду pdf, що жере ресурсів більше, ніж текстовий процесор - це трохи ненормально.
Акрорід - це чудо ще те, колись пробував покористуватись. Я цьому феномену бачу два можливих пояснення - або в адоб працюють кодери з кривими руками і кулею в башці (особисто я цьому сумніваюсь), або у них такі менеджери...

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #6 : 2007-09-16 03:23:08 »
Взагалі, найкращими НМД є інтегровані рішення. Я особисто клацаю собі на pdf-ках в Konqueror-і, і він в тій же вкладці відкриває Kpdf. Дуже зручно, швидко, є зворотний зв'язок: можна за Alt+Left_Arrow повернутися в каталог з відкритою pdf-кою, можна за Alt+Right_Arrow знову відкрити перегляд.

А що Acroread? Може, він уміє щось специфічне, але я якось не стикався. От повноцінний Acrobat — то вельми корисна штука (починаючи з версії 6)... для поліграфістів, бо дозволяє переглядати дошки (тобто канали) і трохи маніпулювати ними. Але для Лінукса його поки не роблять. Та й платний він.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #7 : 2007-09-16 15:58:15 »
цікаво, наскільки він популярний серед лінуксоїдів. Програма перегляду pdf, що жере ресурсів більше, ніж текстовий процесор - це трохи ненормально. Мені вистачає evince під лінуксом, а у вінді нормальних альтернатив не бачив.
Я теж переважно evince використовую. Просто деколи (надзвичайно рідко) потрібна підтримка специфічних можливостей, таких як заповнення форм в документі. Ще деколи хочеться подивитися як документ, який сам генерував, виглядає в різних переглядачах.
[Fedora Linux]

Відсутній Веприк

• Дописувач
  • **
  • дописів: 58
  • Pythonic man
« Відповідей #8 : 2007-09-22 17:10:25 »

В Хвірточках є така річ як foxitreader мені його вистачало. Ну  1100 Кб ваги це теж не хуфри-муфри :)
Мої рефлексії на довкілля http://blog.sasnyk.name