Автор Гілка: petardfs - глюки файлової системи з коробки  (Прочитано 2615 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
petardfs - це надбудова над файловою системою, що монтується через FUSE, яка дозволяє імітувати усі різноманітні глюки ФС. Таким чином, її можна використовувати для тестування, як ті чи інші програми будуть реагувати на можливі збої в роботі вінчестера.

Читати всю статтю: http://www.linux.com/feature/119199
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
Re: petardfs - глюки файлової системи з коробки
« Відповідей #1 : 2007-10-03 20:29:31 »
Цікава річ. Тепер я можу таки повісти старий Fujitsu на стіну і матиму з чим побавитись  ::)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #2 : 2007-10-04 01:05:19 »
Особисто мені дуже цікаво, як автору спала на думку ідея таке сотворити...

Цікава річ. Тепер я можу таки повісти старий Fujitsu на стіну і матиму з чим побавитись  ::)
А чого, фуджітсу - пристойні вінти, тільки шумлять дико... Я свій недавно подарував.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-10-04 08:17:56 »
А чого, фуджітсу - пристойні вінти, тільки шумлять дико... Я свій недавно подарував.

То пан мабуть не стикався зі старими ATA-100 дисками розміром від 10Гб, що відпрацьовували майже повну гарантію та помирали.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #4 : 2007-10-04 11:43:23 »
То пан мабуть не стикався зі старими ATA-100 дисками розміром від 10Гб, що відпрацьовували майже повну гарантію та помирали.
Сергій, ви будете сміятись, але саме про такий вінт я і кажу. Він кілька років стояв в банкоматі, потім потрапив до мене і кочував з однієї залізяки в іншу, поки я оце літом не докупив 300 гігів і не вирішив, що 10 можна й подарувати :D

Praporshic

• Гість
« Відповідей #5 : 2007-10-04 20:40:04 »
Пощастило, або то була старіша партія. В мене лежить 40Гб: щойно прогріється до відповідної температури - починає битись головою.