відео досі нема. треба знайти SIP-клієнт під вінду, щоб можна було екіґою користуватися. До речі, kopete відео і звук не підтримує?
Якби не віндузятники, скайп не був би потрібен взагалі.
Чесно кажучи, в мене склалось враження, що сабж перевели не з бети на стейбл, а з глибокої пре-альфи в альфу...
Цитата: Cthulhu від 2007-10-05 17:22:29Чесно кажучи, в мене склалось враження, що сабж перевели не з бети на стейбл, а з глибокої пре-альфи в альфу...ну чого так, в мене в Skype 1.3 звук був кращий, ніж під віндою версія 2.х. Єдине що, у федорі воно чомусь тільки під рутом працювало, але з виходом 1.4beta все стало нормально. Тре тільки відео. І протокол відкрити.
Download the QT developer tools from Trolltech.com. Using the "Linguist" translator tool and the english .ts-file that you can find in /usr/share/skype/lang you can start your spanish Skype-translation. To use it simply select "File -> Release" in linguist and copy the .qm-file into the directory above.
в мене склалося враження, що після того, як знайшли, що skype лазить в профіль firefox його без apparmor або chroot вживати небезбечно...мені доводиться інколи його вживати, то я його в окремого (дууже обмеженого) користувача запхнув, щоб він не лазив у мої дані...
Ага. І сирці по GPLv3. І переписати на gtk=))
Жодних GTK. Лише ncurses. Максимум - motif/openmotif.
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-10-05 23:00:34Жодних GTK. Лише ncurses. Максимум - motif/openmotif.Між іншим, мотіф мегарулить: