Це ж і погано, що не має. Це по-перше. А по-друге, навіщо мені читати коментарі форумних писак, якщо я працюю з растровою графікою вже 9 років? Нічого окрім "це здорово" та про три монітори, вони сказати не можуть. Бідолашні не знають, що Photoshop працював з двома і трьома моніторами задовго до того, як придумали GIMP.
Думаю, таки не будуть. Бо не шарять. Це — правильне пояснення. Все інше — філософія.
Цитата: Cthulhu від 2007-10-26 01:53:12Сумніваюсь, що автори будуть щось радикально міняти в концепції інтерфейсу. Просто тому, що все інші можливі варіанти по меншій мірі не кращі - а в основному значно гірші.Думаю, таки не будуть. Бо не шарять. Це — правильне пояснення. Все інше — філософія.
Сумніваюсь, що автори будуть щось радикально міняти в концепції інтерфейсу. Просто тому, що все інші можливі варіанти по меншій мірі не кращі - а в основному значно гірші.
9 років - це означає не більше, що у вас купа старих звичок. Поганих чи ні - не мені судити.
Цитата: Campana від 2007-10-30 22:52:26Думаю, таки не будуть. Бо не шарять. Це — правильне пояснення. Все інше — філософія.А що ви знаєте про дизайн інтерфейсів? Підозрюю, менше, ніж розробники ґімпа. Знаєте, є таке страшне слово - стандарти. Користувач, в загальному, схаває все, що йому дадуть, і завжди залишаться невдоволені.[...]Мораль: скільки користувачів - стільки вимог, тим більше серед кваліфікованих користувачів. Але стандарт має бути один на всіх.
Іще раз повторюю: інтерфейс GIMP-а антиергономічний: замість роботи постійно переключаєшся між вікнами, і ще й шукати їх доводиться.
тут річ йшлася про те, що існують віконні менеджери, які вміють групувати вікна та зробити їх табами. Тоді, дійсно, претензій до розробників ґімпа не має бути. Я поки що таких менеджерів не знаю, але з’явиться час — буду гратися.
А чи відомо панам, що тип вікон (завжди згори, допоміжне, звичайне) можна задати у налаштуваннях гімпу раз і назавжди?
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-11-01 21:40:14А чи відомо панам, що тип вікон (завжди згори, допоміжне, звичайне) можна задати у налаштуваннях гімпу раз і назавжди?Це спрацює тільки з WM-ами. що відповідають NetWM-специфікації (http://freedesktop.org/wiki/Specifications/wm-spec). З іншими - не факт.
metacity підтримує. Тільки незрозуміло, чим «допоміжне» відрізняється від «завжди згори»?
Цитата: noddeat від 2007-11-02 00:02:38metacity підтримує. Тільки незрозуміло, чим «допоміжне» відрізняється від «завжди згори»?Допоміжне руйнується разом з головним вікном. Чи я не так зрозумів?
Цитата: Campana від 2007-11-01 01:59:07Іще раз повторюю: інтерфейс GIMP-а антиергономічний: замість роботи постійно переключаєшся між вікнами, і ще й шукати їх доводиться.Дивно, а чому я навіть на одному моніторі можу собі дозволити тримати купу відкритих інструментів та "діалогів" але лише 2 вікна GIMP? Чи то може панство не схотіло документацію почитати, там де налаштувань стосується?
По-друге, Campana, якщо у вас ще досі вікно не активується при наведенні на нього мишкою, то «я з вас дивуюся» .
— У цьому ж вікні є багато табів. Я не знаю, MDI це чи ні, але раз таби є, то чому б не об’єднати вікно «Gimp» з цим вікном?