Автор Гілка: Skype 2.0 Beta  (Прочитано 3430 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Skype 2.0 Beta
« : 2007-11-08 00:41:22 »
Не минуло й року, як розробники цього геть закритого, але дуже популярного VoIP клієнта, реалізували підтримку відео у версії для Лінукс. Наразі вона доступна для скачування у версії бета. Вимагає Qt 4.2.1+, D-Bus 1.0.0 та libasound2 1.0.12

Завантажити: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/linux/beta/
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
Re: Skype 2.0 Beta
« Відповідей #1 : 2007-11-08 01:18:29 »
Ну відео мені поки не суттєво. Більше цікавить, чи повернули вони на місце можливість сортування контактів по групам. Ждем, коли з'явиться в репозитарії.
Roman Suprotkin

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2007-11-08 16:46:41 »
Ну відео мені поки не суттєво. Більше цікавить, чи повернули вони на місце можливість сортування контактів по групам. Ждем, коли з'явиться в репозитарії.
скільки ж це у вас контактів? і з усіма голосовий зв’язок використовуєте? Я скайп тримаю заради однієї людини, на відкритий продукт її не пересадив, бо OpenWengo в мене щось не дуже стабільний, якість зв’язку гірша від скайпової, та смайлики жахливі (хоча це неважливо). Порівняно з версією 1.4 жодних змін не помітив, крім підтримки відео (у мене працює). Ще мені не зрозуміло, чому в skype4lin інший (гірший) інтерфейс, ніж у вінді. Тепер відставання — у підтримці skypecasts.
« Змінено: 2007-11-08 16:49:39 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #3 : 2007-11-08 16:55:09 »
Трохи є. Skype мені потрібен переважно для спілкування з закордонними роботодавцями. Вони на ньому висять.

Часом ще з народом організовуємо групові чати ;)

Загалом в мене складається враження, що над розробкою skype для різних ОС працюють повністю різні команди, чим і пояснюється різниця в інтерфейсах.
Roman Suprotkin

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #4 : 2007-11-08 17:57:39 »
дам....Це все добре, але пробую скачати, видає скачування на пяту Федору, хоча силка на сьому мала би бути чи вони з тим трохи протупили?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2007-11-08 18:40:08 »
Цитата
Загалом в мене складається враження, що над розробкою skype для різних ОС працюють повністю різні команди, чим і пояснюється різниця в інтерфейсах.
дик так воно і є. Skype — не крос-платформовий продукт, над кожною версією працюють абсолютно різні команди, й спільного коду, як я зрозумів, нема (крім специфікації протоколу та елементів дизайну). У них щось сталося з командою розробки для лінукса, тому вона на півроку припинилася, й вони набрали нову команду, яка, за їх словами, переписала код майже з нуля.

утім, все можна дізнатися на forum.skype.com

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #6 : 2007-11-08 18:41:26 »
дам....Це все добре, але пробую скачати, видає скачування на пяту Федору, хоча силка на сьому мала би бути чи вони з тим трохи протупили?
це означає, що пакет можна ставити на всі федори, починаючи з п’ятої. Качайте

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #7 : 2007-11-08 19:10:18 »
ов ясно, просто трохи мене це здивувало, але хоча б перейменували, хоча то ІМХО, а що до Українізації?(просто питання ::))

Відсутній rpalyvoda

• Дописувач
  • **
  • дописів: 76
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #8 : 2007-11-08 23:03:43 »
Ура!!!
можна стирати мастдай  :D
Endeavour OS

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2007-11-09 14:23:05 »
що мені подобається в скайп, то це те, що коли логінюсь на іншому компі, то він пересилає з компа попереднього залогінення всі повідомлення чату. Часами то дуже зручно. Правда, можна собі налаштувати копіювання історії ICQ з одного компа на інший щогодини...