Хочу собі таке... Тільки скачати не можу А скільки воно важить?
Цитата: Piktor від 2007-12-12 19:46:58Хочу собі таке... Тільки скачати не можу А скільки воно важить?прошу пане читати вмієте? Бо я думаю, якщо прочитати ще раз і уважніше то питання відпаде, ставити таку махіну зараз просто, як вікнами користуватися. Думаю хай потестують. Хай полаються споживачі, а тоді вже гляну і собі поставлю(не знаю чому, але ці ґномики щось не по моїй широкій душі).
P.S. Для тих, хто дуже боїться — KDE2 вже стабілізувався!!! Можна ставити!!!
Цитата: yurchor від 2007-12-13 07:24:47P.S. Для тих, хто дуже боїться — KDE2 вже стабілізувався!!! Можна ставити!!! Ні... засирий, а ось KDE 1 можна й ризикнути спробувати....
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-12-13 12:01:13Цитата: yurchor від 2007-12-13 07:24:47P.S. Для тих, хто дуже боїться — KDE2 вже стабілізувався!!! Можна ставити!!! Ні... засирий, а ось KDE 1 можна й ризикнути спробувати....Панове, вам сюди. Там вже навіть конфіги прикрутили=)
Так, панове, після такого wm Ви станете боятися комп’ютера. Страх перед wm зникне!
Цитата: yurchor від 2007-12-13 13:06:00Так, панове, після такого wm Ви станете боятися комп’ютера. Страх перед wm зникне! Я колись користувався ratpoison. Все б нічого, але за тиждень помітив, що від мене люди сахаються. Переліз на blackbox...
Так можна просто Emacs fullscreen на голих іксах пускати. Або вабщє на фреймбуфері...
Цитата: BM від 2007-12-14 03:06:26Так можна просто Emacs fullscreen на голих іксах пускати. Або вабщє на фреймбуфері... Але тут виникає питання: де знайти нормальний текстовий редактор під GNU Emacs...