Я не прихильник M$ але що було б якби з'явилась вимога встановлювати KDE без Konqueror?
Цитата: qut від 2007-12-14 17:02:11Я не прихильник M$ але що було б якби з'явилась вимога встановлювати KDE без Konqueror?Некоректне зауваження: йдеться про позов до виробника операційної системи. KDE - не операційна система.В ОС GNU/Linux завжди є набір браузерів.
Цитата: AVP від 2007-12-14 17:14:36Цитата: qut від 2007-12-14 17:02:11Я не прихильник M$ але що було б якби з'явилась вимога встановлювати KDE без Konqueror?Некоректне зауваження: йдеться про позов до виробника операційної системи. KDE - не операційна система.В ОС GNU/Linux завжди є набір браузерів.Буду вдячний, якщо підкажете по якій причині виробник операційних систем не має права додавати певний функціонал до своєї системи
Буду вдячний, якщо підкажете по якій причині виробник операційних систем не має права додавати певний функціонал до своєї системи
Так у некрософта здається графіка разом з IE в ядро інтегрована!
Цитата: hse від 2007-12-15 20:08:58Так у некрософта здається графіка разом з IE в ядро інтегрована!Там, здається, намертво вбабаханий не сам IE, а MSHTML, до якого як раз і купа претензій. Хоча точно не знаю, поправте, якщо не так.
Писать на javascript’e - это все равно, что сдавать задачу трем разным преподам одновременно:Дедушка Огнелис Мозиллович - очень добрый, принимает очень хорошо и забивает на мелкие помаркиПотомственный преподаватель девятого, или, что еще хуже, в восьмом поколении Оперов - сволочь, какая есть в любом учебном заведении - придирается к каждому понятному и не понятному символу, причем иногда сам пишет что-то в твое решение красной ручкойА Инет Эксплорерович вообще имеет привычку читать решение жопой, а потом хрен поймешь, где именно его жопе что-то не понравилосьВот и попробуй угодить всем троим…