Автор Гілка: ext2Fsd 0.39  (Прочитано 2180 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
ext2Fsd 0.39
« : 2008-01-11 17:42:12 »
Вийшла нова версія драйвера для файлових систем Ext2/Ext3 для Win32. В цій версії виправили неприємну помилку з видаленням файлів розміром більше 4,299,210,752 байт - дисковий простір при цьому не звільнявся.

Оголошення: http://sourceforge.net/forum/forum.php?forum_id=772432
Завантажити: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=43775&package_id=36151
[Fedora Linux]

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: ext2Fsd 0.39
« Відповідей #1 : 2008-01-11 20:43:37 »
це дуже стрьомна в плані безпеки штука — диск монтується з 777 під віндою. Ліпше юзати Read-only plugin для тотал комендера, а в лінуксі read/write ntfs.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3641
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #2 : 2008-01-11 21:04:43 »
це дуже стрьомна в плані безпеки штука — диск монтується з 777 під віндою. Ліпше юзати Read-only plugin для тотал комендера, а в лінуксі read/write ntfs.
Додаток до тотал командера — *****, монтує диски з UTF-8 як попало...
Програма за темою — чудова: кодування можна обрати самому (раніше у версії 0.31а не можна було, тому видалив). Права доступу можна виставити як завгодно (Ви здивуєтеся, але і рід-онлі теж) — на відміну від Ext2ifs воно не псує таблицю розділу. До того ж нікого не обходить що ви самі робите зі своє системою з іншої своєї (ну фігурально, не купленої) системи...
Спасибі авторові новини — він врятував мені щоденну купу нервів і часу!!!! :)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2008-01-11 23:11:29 »
Спасибі авторові новини — він врятував мені щоденну купу нервів і часу!!!! :)

Та будь ласка. :-)

Сам я, щоправда, такими речами не користуюсь, так як сидіння за віндовсом мені псує купу нервів. Деколи на роботі віндузятникам потрібно допомогти щось зробити, і я за звичкою виділяю шматок тексту мишкою і відразу пробую вставити середньою клавішою - а воно не працює. Я тикаю ще декілька раз, матюкаюсь, потім згадую що я не під лінуксом, матюкаюсь, вертаюся назад, матюкаюсь, лізу до клавіатури і копіюю в буфер, матюкаюсь, вертаюся назад, матюкаюсь, вставляю текст з клавіатури. [smiley=dash2.gif]

[Fedora Linux]

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #4 : 2008-01-12 00:25:43 »
Деколи на роботі віндузятникам потрібно допомогти щось зробити, і я за звичкою виділяю шматок тексту мишкою і відразу пробую вставити середньою клавішою - а воно не працює. Я тикаю ще декілька раз, матюкаюсь, потім згадую що я не під лінуксом, матюкаюсь, вертаюся назад, матюкаюсь, лізу до клавіатури і копіюю в буфер, матюкаюсь, вертаюся назад, матюкаюсь, вставляю текст з клавіатури. [smiley=dash2.gif]
;DО так це я на цьому також пару раз проколювався, а поки зрозумієш, що ти не в тому середовищі :-X, хоча назад відходити легше. До приємного звикаєш швидко ;).

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #5 : 2008-01-12 02:14:12 »
перепрошую, то не той драйвер, що я юзав. З ext2ifs був глюк, що вінда увесь час пропонувала мені форматнути своп-розділ.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Misha

• Кореспондент
  • дописів: 191
  • Насправді все не так, як у реальності
« Відповідей #6 : 2008-01-14 11:21:36 »
А ніхто часом не бачив такого ж, але для ReiserFS?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #7 : 2008-01-14 12:36:02 »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #8 : 2008-01-31 14:17:55 »
Деколи на роботі віндузятникам потрібно допомогти щось зробити, і я за звичкою виділяю шматок тексту мишкою і відразу пробую вставити середньою клавішою - а воно не працює. Я тикаю ще декілька раз, матюкаюсь, потім згадую що я не під лінуксом, матюкаюсь, вертаюся назад, матюкаюсь, лізу до клавіатури і копіюю в буфер, матюкаюсь, вертаюся назад, матюкаюсь, вставляю текст з клавіатури.

Іноді складається враження, що деякі люди сидять під вікнами спеціально, щоб подіставати лінуксоїдів   ;)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.