Автор Гілка: Таємний план Microsoft щодо ВПЗ проектів Yahoo!  (Прочитано 1505 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Jeff Gould з компанії Peerstone Research опублікував в Interop News доволі цікаву аналітичну статтю про те, що Microsoft може зробити з вільними проектами, які спонсоруються Yahoo в разі її купівлі.

"A Microsoft secret plan for Yahoo's open source?"

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
Re: Таємний план Microsoft щодо ВПЗ проектів Yahoo!
« Відповідей #1 : 2008-02-08 11:26:57 »
мені дуже цікаво що там написано але англійську погано знаю. гуголь так переклав що та ну його в спину......

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3641
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Таємний план Microsoft щодо ВПЗ проектів Yahoo!
« Відповідей #2 : 2008-02-08 11:57:06 »
мені дуже цікаво що там написано але англійську погано знаю. гуголь так переклав що та ну його в спину......
Там написана заява відомої особи, яка звертається до нас крізь шар вати, неймовірно страждаючи і водночас розуміючи, що цей компрес не дає ніякого полегшення. Ця особа закликає нас вірити фактам і діяти рішуче, але не каже як... ;)

Загалом, якщо серйозно, то там розглядається проблема того, чому MS хоче купити yahoo: чи не через сферичного коня у вакуумі, який нещодавно анонсувала yahoo (Hadoop), і який, будучи відкритим програмним забезпеченням, поставить на коліна google-пропрієтарщину (Ґуґлокапець від MS).
« Змінено: 2008-02-08 12:11:57 від yurchor »
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you