Автор Гілка: «Герої» працюють під новим Wine 0.9.56  (Прочитано 3799 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Вийшла чергова версія Wine 0.9.56. У ній здійснено шерег багфіксів та оптимізації графіки й покращення роботи OpenGL/Direct3d. Як повідомляє польський блогер Корнеліуш Яжембскі, під новим вайном тепер без танців з бубном та без попереднього встановлення Direct X запускається популярна комп’ютерна гра «Heroes of Might and Magic V».

Сторінка проекту:   http://winehq.org/
Демонстрація запуску «Героїв» (скріншоти): http://www.jarzebski.pl/read/wine-heroes-of-might-and-magic-v.so
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
Re: «Герої» працюють під новим Wine 0.9.56
« Відповідей #1 : 2008-02-23 18:54:54 »
Коли ж воно почне проходити WGA-перевірку? Так кортить познущатись з дрібном'яких.... ::)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #2 : 2008-02-23 19:49:29 »
Коли ж воно почне проходити WGA-перевірку? Так кортить познущатись з дрібном'яких.... ::)
Колись подібний прикол читав на securitylab.ru . Там чоловік запускав під Убунту Explorer4lin. І щось качав з мікрософта. Перевірку, як не дивно, пройшов. Хоча, думаю що то [:|||:]
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #3 : 2008-02-23 20:24:53 »
Колись подібний прикол читав на securitylab.ru . Там чоловік запускав під Убунту Explorer4lin. І щось качав з мікрософта. Перевірку, як не дивно, пройшов. Хоча, думаю що то [:|||:]
так вони ніби її прибрали, наскільки пам’ятаю
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #4 : 2008-02-23 21:32:19 »
Якщо-й прибрали то недавно, бо якось мені microsoft.com розповів анегдота про те що я, очевидно, постраждав від дій піратів.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній maister Bo

• Дописувач
  • **
  • дописів: 60
« Відповідей #5 : 2008-02-24 22:59:35 »
По скріншотам дивлячись, гра блін к*л. Хтось щось стосовно запуску Fallout2&Fallout1 ? Бо в мене десь приблизно із півроку-року бока страшні, грать неможливо геть.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2008-02-24 23:06:57 »
По скріншотам дивлячись, гра блін к*л. Хтось щось стосовно запуску Fallout2&Fallout1 ? Бо в мене десь приблизно із півроку-року бока страшні, грать неможливо геть.
Вчора закінчив проходити перший. Політ нормальний, на wine з Sid amd64 проблем не помітив.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #7 : 2008-02-25 08:18:01 »
А тепер розкажіть хтось про те як з цим wine воювати? В мене на МОПСі стояв із коробки. Я скачав самий новий, розпакував. doinst.sh працювати не схотів, тому я напряму розпакував у папки призначення поверх старої версії.
Запускав - Elastomania - стара цяця, йде на P166, тому тут пшла глядко, але без звуку.
Zuma - теж легенька 2D цяця, але помітні посмикування.
Drakan - досить ненова іграшка, підвисла геть, мусив тиснути reset.
Ручками в конфіги не лазив, при запуску winecfg весь кириличний текст у вікні був замінений на "::::::"
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #8 : 2008-02-25 12:09:15 »
А тепер розкажіть хтось про те як з цим wine воювати? В мене на МОПСі стояв із коробки. Я скачав самий новий, розпакував. doinst.sh працювати не схотів, тому я напряму розпакував у папки призначення поверх старої версії.
Запускав - Elastomania - стара цяця, йде на P166, тому тут пшла глядко, але без звуку.
Zuma - теж легенька 2D цяця, але помітні посмикування.
Drakan - досить ненова іграшка, підвисла геть, мусив тиснути reset.
Ручками в конфіги не лазив, при запуску winecfg весь кириличний текст у вікні був замінений на "::::::"
Проблема зі шрифтами повинна вирішитися після копіюванням віндових шрифтів до '~/.wine/drive_c/windows/fonts' (чи де воно там у Вас).

Щодо звуку, то, можливо, не встановлено wine alsa sound driver.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #9 : 2008-02-25 14:23:19 »
Цитата
Але звуку немає лише в одній грі. У інших - є.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #10 : 2008-02-25 14:49:41 »
Цитата
Але звуку немає лише в одній грі. У інших - є.
А winecfg поколупати?

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #11 : 2008-02-25 15:29:33 »
Цитата
А winecfg поколупати?
Цитата
при запуску winecfg весь кириличний текст у вікні був замінений на "::::::"
Цитата
Проблема зі шрифтами повинна вирішитися після копіюванням віндових шрифтів до '~/.wine/drive_c/windows/fonts' (чи де воно там у Вас).
Ще не був удома, не копіював шрифти, тому нічого не скажу.
А взагалі, для початку, я просто копіював гру з офтопового розділу в домівку і виставив скрізь права на запис (воно, чомусь, їх прибирало при копіюванні).
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній maister Bo

• Дописувач
  • **
  • дописів: 60
« Відповідей #12 : 2008-02-26 21:20:11 »
Вчора закінчив проходити перший. Політ нормальний, на wine з Sid amd64 проблем не помітив.

А при емуляції робочої стільниці (Fallout у віконці) мишка не глючить? В мене в повноекраному режимі ніби все теж окей, та з 1280x800  блін таке розтянуте усе... Не те.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #13 : 2008-02-26 21:25:46 »
А при емуляції робочої стільниці (Fallout у віконці) мишка не глючить? В мене в повноекраному режимі ніби все теж окей, та з 1280x800  блін таке розтянуте усе... Не те.
Не те щоб нормально, але жити можна. Якби у тій стільниці можна було "блокувати" клавіатура та мишу як у qemu - було б супер....

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #14 : 2008-02-26 23:40:00 »
Поставив я шрифти, зазирнув у winecfg, проте нічого цікавенного там не знайшов. А Zuma як пригальмовувала так і пригальмовує.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.