Коли ж воно почне проходити WGA-перевірку? Так кортить познущатись з дрібном'яких....
Цитата: Сергій Єгоров від 2008-02-23 18:54:54Коли ж воно почне проходити WGA-перевірку? Так кортить познущатись з дрібном'яких.... Колись подібний прикол читав на securitylab.ru . Там чоловік запускав під Убунту Explorer4lin. І щось качав з мікрософта. Перевірку, як не дивно, пройшов. Хоча, думаю що то [:|||:]
По скріншотам дивлячись, гра блін к*л. Хтось щось стосовно запуску Fallout2&Fallout1 ? Бо в мене десь приблизно із півроку-року бока страшні, грать неможливо геть.
А тепер розкажіть хтось про те як з цим wine воювати? В мене на МОПСі стояв із коробки. Я скачав самий новий, розпакував. doinst.sh працювати не схотів, тому я напряму розпакував у папки призначення поверх старої версії.Запускав - Elastomania - стара цяця, йде на P166, тому тут пшла глядко, але без звуку.Zuma - теж легенька 2D цяця, але помітні посмикування.Drakan - досить ненова іграшка, підвисла геть, мусив тиснути reset.Ручками в конфіги не лазив, при запуску winecfg весь кириличний текст у вікні був замінений на "::::::"
Щодо звуку, то, можливо, не встановлено wine alsa sound driver.
ЦитатаЩодо звуку, то, можливо, не встановлено wine alsa sound driver.Але звуку немає лише в одній грі. У інших - є.
А winecfg поколупати?
при запуску winecfg весь кириличний текст у вікні був замінений на "::::::"
Проблема зі шрифтами повинна вирішитися після копіюванням віндових шрифтів до '~/.wine/drive_c/windows/fonts' (чи де воно там у Вас).
Цитата: botosho від 2008-02-24 22:59:35По скріншотам дивлячись, гра блін к*л. Хтось щось стосовно запуску Fallout2&Fallout1 ? Бо в мене десь приблизно із півроку-року бока страшні, грать неможливо геть. Вчора закінчив проходити перший. Політ нормальний, на wine з Sid amd64 проблем не помітив.
А при емуляції робочої стільниці (Fallout у віконці) мишка не глючить? В мене в повноекраному режимі ніби все теж окей, та з 1280x800 блін таке розтянуте усе... Не те.