The KDE Community today announced the immediate availability of KDE 4.0.1. KDE 4.0.1 is a maintenance release which provides corrections of problems reported using the KDE bug tracking system and enhanced support for existing and new translations."
1. Шрифти. Можете мене застрелити, але я не знаю, навіщо в типовому інтерфейсі ліпити слонячий Sans Bold.2. Панель. Розмір не міняється, і взагалі - принципово не настроюється. Діалог налаштувань складається строго з одного чекбоксу. Хто там що говорив про HIG?..3. Кдєєшне меню. Мало того, що туди тепер можна лазити тільки на тверезу голову в альпіністській екіпіровці, так ще і виглядає просто потворно.4. Конк. Тупо не запускається.
Цитата: Cthulhu від 2008-01-11 17:22:172. Панель. Розмір не міняється, і взагалі - принципово не настроюється. Діалог налаштувань складається строго з одного чекбоксу. Хто там що говорив про HIG?..2) Виправлено.
2. Панель. Розмір не міняється, і взагалі - принципово не настроюється. Діалог налаштувань складається строго з одного чекбоксу. Хто там що говорив про HIG?..
- Prevent crash in KBugReport. See SVN commit 763406.
KDE все одно не потрібен?
Ура! Ура! Слава KDE! Тепер вінді точно капець!
Згадав писк з приводу запуску Firefox 2.0, який нічим не відрізнявся від 1.5...
Цитата: Cthulhu від 2008-01-11 17:22:171. Шрифти. Можете мене застрелити, але я не знаю, навіщо в типовому інтерфейсі ліпити слонячий Sans Bold.2. Панель. Розмір не міняється, і взагалі - принципово не настроюється. Діалог налаштувань складається строго з одного чекбоксу. Хто там що говорив про HIG?..3. Кдєєшне меню. Мало того, що туди тепер можна лазити тільки на тверезу голову в альпіністській екіпіровці, так ще і виглядає просто потворно.4. Конк. Тупо не запускається.1) Поставив нормальні шрифти — мене вдовольнило.2) Виправлено.3) Мені сподобалося.4) Запускається.KDE все одно не потрібен?
Все, Cthulhu перейде на KDE, можете св'яткувати зпопсовування ще одного фанатика GTK...
А тепер питання: що типово ставитиметься у провідних дистрибутивах цього року? (Fedora, Ubuntu, etc.) Відповідь: щось строге і фантастично красиве (не Win2000 і не MacOS X).
Репліку розцінюю як провокацію (можливо, вдалу) флейму щодо вподобань, які і без того відомі, окремих осіб.
Гм. Мене підозрюють в троллінгу?=)
Off-topic:Цитата: Сашко Кравчук від 2008-02-06 12:54:28Все, Cthulhu перейде на KDE, можете св'яткувати зпопсовування ще одного фанатика GTK...ПОПСА, -и, ж., розм. 1. Те саме, що поп-музика.ПОП-МУЗИКА, -и, ж. Напрям у сучасному музичному мистецтві, розрахований на невибагливого, масового слухача; музика, написана в дусі цього напряму.А тепер питання: що типово ставитиметься у провідних дистрибутивах цього року? (Fedora, Ubuntu, etc.) Відповідь: щось строге і фантастично красиве (не Win2000 і не MacOS X).Репліку розцінюю як провокацію (можливо, вдалу) флейму щодо вподобань, які і без того відомі, окремих осіб.
Я усіх Вас дуже поважаю, інакше Мене тут не було б...
Панове, розбудите мене тоді коли KDE4 стане настільки доробленим, що його можна буде скачати і собі поставити не боячись натрапити на танці з бубном та різні підводні камені.