Improved handling of UTF-8 group names on ICQ (beret)
позитивно.ЦитатаImproved handling of UTF-8 group names on ICQ (beret)свого часу в мене пропали всі контакти з груп кирилицею. добре, що пофіксили.
Один мій товариш вирішив цю проблему виключно латиницею в іменах, але я так не хочу.
А не знаєте чи є або зявиться там коли-небудь NTLM-аутентифікація
А щоб заходити з мазздаю ч/з Microsoft ISA Server(вимушений інколи працювати в вінді)
Flame:отже ж як неправильні мізкі у дизайнера проекту можуть завдати клопоту мільйонам людей протягом десятиріччя, той же yahoo messanger з десь 2000-го року все робив в unicode і я ще жодного разу не бачив там проблем з кодуванням (цікаво, до речі, що їхній поштовик - абсолютно зворотня картина), а на aol з їхнім oscar'ом тільки й чути про кодування; я купу років тому в everybuddy додавав підтримку перекодування (здається воно потім в gaim перекочувало), але якщо протокол кривий, то ніякий код не спасе
Тобто Ви пропонуєте ліпше не користуватися Pidgin? А чим тоді?
Цитата: Bogdan від 2008-04-07 20:44:43Тобто Ви пропонуєте ліпше не користуватися Pidgin? А чим тоді? Швидше не Pidgin`ом а ICQ
Цитата: prapor від 2008-04-07 21:01:03Цитата: Bogdan від 2008-04-07 20:44:43Тобто Ви пропонуєте ліпше не користуватися Pidgin? А чим тоді? Швидше не Pidgin`ом а ICQ Якщо вдастся переконати всі важливі ICQ контакти перейти на jabber так з радістю.
А що, мало публічних транспортів?