Skype заявляє про неправомірність GPL, як ліцензії вцілому...
Цитата: DalekiyObriy від 2008-05-08 20:31:02Skype заявляє про неправомірність GPL, як ліцензії вцілому...Ну то на яких підставах вони юзають той копірайчений код Linux?
PS: учора постив на opennet.
Цитата: gvy від 2008-05-08 21:37:19Цитата: DalekiyObriy від 2008-05-08 20:31:02Skype заявляє про неправомірність GPL, як ліцензії вцілому...Ну то на яких підставах вони юзають той копірайчений код Linux?Може, вони чимось ділитись не хочуть, і діють з точки зору "найкраща оборона - наступ"? Інший варіант - обкурились.
угу, щоправда, я перестав коменти там читати, 2/3 народу там, таке враження, що інтернет в дитячий садочок провели
PPS: а сьогодні їм це й суд сказав.
Цитата: gvy від 2008-05-08 21:37:19PPS: а сьогодні їм це й суд сказав.Люди добрі, самі ми місцеві, анлійським мовам не навчині, якщо ваша ласка подайте хто.... перекладіть цю замітку на українську. Я намагався перекласти за допомогою гугля то із прочитаного тільки зрозумів що вони виграли.....
If a publisher wants to publish a book of an author that wants his book only to be published in a green envelope, then that might seem odd to you, but still you will have to do it as long as you want to publish the book and have no other agreement in place
Skype-ри хоч і придурки, але ж що використовувани замість цього?
Цитата: DalekiyObriy від 2008-05-08 21:46:25угу, щоправда, я перестав коменти там читати, 2/3 народу там, таке враження, що інтернет в дитячий садочок провели А там кнопка є -- "модератору" Чи мені в жабер кидай.