— використання Upstart замість initd
Цитата: noddeat від 2008-05-13 19:49:36— використання Upstart замість initdЩось воно мені.... :-/
я так розумію, рано чи пізно в усіх дистрах то буде.
PS: а я що? я нічого :]
[майже флейм]у всіх врядчи, лише в тих, що намагаються просуватися вперед, а не пережовувати технології 30-річної давнини [/майже флейм]
Off-topic:Як скоро слід очікувати нового варіанту правопису, у якому «;» буде замінено на правовірну «,,»?
Цитата: gvy від 2008-05-13 23:39:20PS: а я що? я нічого :]ат же ж, в мене брови дещо вгору поповзли від твого повідомлення, то я хвилин 15 витратив, щоб знайти твої повідомлення в розсилці альта про альтернативи init.d, а ти вже швиденько виправився
Краще б пояснили принципову різницю між апстартом та інітом. Бо може в нього нема якихось значних переваг - навіщо тоді гнатись поперед Федори в пекло
The runlevel-based SysVinit daemon (sysvinit package) uses runlevels (single-user, multiuser, and more) and links from the /etc/rc?.d directories to the init scripts in /etc/init.d to start and stop system services. The event-based Upstart init daemon (upstart package) uses events to start and stop system services.
Because the traditional System V init daemon (SysVinit) does not deal well with modern hardware, including hotplug devices, USB hard and flash drives, and network-mounted filesystems, Ubuntu replaced it with the Upstart init daemon.
А навіщо там в кінці взагалі якісь розділові знаки? Вистачить того, що і так все розбито на пункти
а чим воно принципово відрізняється крім назви?