* Інтеграція WebKit
Цитата: DalekiyObriy від 2008-05-06 23:39:07* Інтеграція WebKitОце круто.
Задумався, мо то забити на GTK, і почати вивчати QT? Всетаки і вона тепер GPL...
ЦитатаЗадумався, мо то забити на GTK, і почати вивчати QT? Всетаки і вона тепер GPL... А пропрієарна Нокія нічого Трольтеку не нав"язувала? Таки вирішила гріх на душу не брати.
отож, там у статті вони ще описують, як власний (native) код з JavaScript інтегрується, теж вельми цікаво...
Цитата: Сашко Кравчук від 2008-05-07 11:40:25Задумався, мо то забити на GTK, і почати вивчати QT? Всетаки і вона тепер GPL...не знаю як GTK, а QT якась занадто недороблена, ніби її купа студентів проектує.
приклад з попередньої версії (4.3.4). Є компонент для тексту, QTextEdit. В нього є слот(метод, іншими словами) setFontItalic, щоб зробити текст курсивом, є setFontUnderline, а setFontBold нема. Просто тупо нема, забули.
В нього є слот(метод, іншими словами) setFontItalic, щоб зробити текст курсивом, є setFontUnderline, а setFontBold нема. Просто тупо нема, забули.
Thin 100, ExtraLight 200, SemiLight 250, Light 300, Book 300, Regular 400, SemiBold 600, DemiBold 600, Bold 700, ExtraBold 800, Heavy 900
Хто хоче грошенят - під кута не програмують [smiley=evil.gif] З іншого боку: під LGPL переводять дібліотеки, аналогів яких - хоч греблю гати. Чому ж до них GTK+ додалась? ображають вільносорсівський егоїзм.
У випадку моєї мобілки, QT виступає основним гальмом - він закритий, він відрізняється від GPL-ного, він створює проблеми для сторонніх програм, я за це гуано ще й плачу.
Цитата: Володимир Лісівка від 2008-05-09 15:39:18У випадку моєї мобілки, QT виступає основним гальмом - він закритий, він відрізняється від GPL-ного, він створює проблеми для сторонніх програм, я за це гуано ще й плачу. Не платите, а заплатили лише раз в купі з залізом.
До речі, а перезібрати там все є можливісь? Щоб поставити хоча б жепеельного кута. Ядерце змінити