Автор Гілка: Wine 1.0 RC4  (Прочитано 2986 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Wine 1.0 RC4
« : 2008-06-07 14:29:21 »
Вийшов четвертий кандидат в релізи вільної реалізації Windows API для юнікс-подібних операційних систем, WINE.

Як і всі попередні RC, цей включає лише виправлення помилок (близько 40!), ніяких новинок.

Анонс | Звантажити

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
Re: Wine 1.0 RC4
« Відповідей #1 : 2008-06-07 16:53:11 »
Це, звичайно, дуже весело, але ми тут що, будем кожну бету і rc вивішувати? Не засмічуйте rss.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #2 : 2008-06-07 16:57:20 »
Не засмічуйте rss.
Не флудіть!!!

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #3 : 2008-06-07 17:07:22 »
Не засмічуйте rss.
Не флудіть!!!
Чорта з два.

А якщо серйозно. Я в курсі, що стрічку новин наповнюєте значною мірою ви. Але ж тут повинна бути якась межа - тобто новина повинна бути мінімум комусь цікавою. У всіх програм є свій релізний цикл, але це не означає, що його треба тут повністю відображати в новинах. Про rc3 сабжа повідомили - круто, я до того не знав, що був перехід до rc. Але мені, наприклад, глибоко до лампочки, що там вийшов rc4 з багфіксами. Кому ця програма цікава, сам такі дрібниці зможе відслідкувати.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #4 : 2008-06-07 17:18:04 »
Не засмічуйте rss.
Не флудіть!!!
Чорта з два.

А якщо серйозно. Я в курсі, що стрічку новин наповнюєте значною мірою ви. Але ж тут повинна бути якась межа - тобто новина повинна бути мінімум комусь цікавою. У всіх програм є свій релізний цикл, але це не означає, що його треба тут повністю відображати в новинах. Про rc3 сабжа повідомили - круто, я до того не знав, що був перехід до rc. Але мені, наприклад, глибоко до лампочки, що там вийшов rc4 з багфіксами. Кому ця програма цікава, сам такі дрібниці зможе відслідкувати.
Над цим можна до ранку сперечатись. І зараз можу навести вам 10 аргументів проти вашої позиції, але це не діло. Пишучи новини я керуюсь не бажанням збільшити кількість написаних мною повідомлень (мене за це пивом не пригощають), мені просто не хочеться, щоб стрічка пустувала по 7-10 днів (ви чудово знаєте, що це не рідкість -- атака ми в біса спільнота!), а тому ви перебуваєте не в тому стані, щоб мати бодай якесь моральне право мене критикувати, бо я всього лиш намагаюсь допомогти і всі ці ідіотські нападки роблять лиш одне -- відбивають у мене це бажання. Матимете таке право лише після того, як самі почнете публікувати новини, змістовна якість котрих буде значно більшою за мої. Пам'ятайте: "Прикладом, а не критикою!".

Якщо ви вважаєте, що я щось роблю не правильно, просто скажіть мені це написавши у приват. Повірте, мені вже давно не 13 років, і я сприймаю критику.

Та й начхати мені на то, я просто намагаюсь робити те, що робити треба, але ніхто не хоче!

Praporshic

• Гість
« Відповідей #5 : 2008-06-07 17:18:42 »
Олександре, маю де-що погодитись з Вашим опонентом. Якщо вже пишете подібні новини - пишіть детальніше. Бо у такому вигляді воно справді не дуже...

І не забувайте - на ображених воду возять.
« Змінено: 2008-06-07 17:19:51 від Praporshic »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #6 : 2008-06-07 17:22:31 »
Холєра... Не знав, що для вас 2 новини у тиждень -- ліпше!
« Змінено: 2008-06-07 17:22:54 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #7 : 2008-06-07 17:32:35 »
Ну чого ви нервуєтесь? Я просто висловив свою думку, достатньо коректно, на мій погляд. Виявилось, що так думаю не тільки я. Але це ніяк не привід закатувати публічну істерику. Заспокойтесь, будь-ласка.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2008-06-07 19:28:22 »
Не забувайте, що якість і кількість - різні речі.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #9 : 2008-06-07 20:27:28 »
М: Е, народ, на ЛОУ вірус якийсь поширюється, чи що - зазвич культурні та поважні учасники починають сваритися в прямому ефірі. Я це до того, що попередні "шкандалі" починалися цілком аналогічно. Тому пропоную потенційно небезпечну тему закрити.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.