Автор Гілка: IcedTea проходить тести TCK  (Прочитано 2334 раз)

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
IcedTea проходить тести TCK
« : 2008-06-19 22:46:57 »
Останній пакунок OpenJDK включений у Fedora 9 (x86 та x86_64) проходить всі тести Java Test Compatibility Kit (TCK) (80 тис. тестів та більше млн рядків коду).
Це означає, що IcedTea надає всі потрібні прикладні інтерфейси Java та поводиться ідентично до інших реалізацій Java SE 6.
Тобто нарешті маємо справжній відкритий JDK під GPL.

докладінше (англ.)
Fedora 35 (x86-64)

Praporshic

• Гість
Re: IcedTea проходить тести TCK
« Відповідей #1 : 2008-06-19 23:17:45 »
От би ще змусити HP Onboard Admin нормально працювати з чимось відмінним від SUN JavaRE 5. Або навчити OpenJDK вдало прикидатись нею (до речі, треба буде спробувати). Як тільки це вийде - повністю перейду на amd64 збірку.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2008-06-20 16:10:38 »
Останній пакунок OpenJDK включений у Fedora 9 (x86 та x86_64) проходить всі тести Java Test Compatibility Kit (TCK) (80 тис. тестів та більше млн рядків коду).
Це означає, що IcedTea надає всі потрібні прикладні інтерфейси Java та поводиться ідентично до інших реалізацій Java SE 6.
Тобто нарешті маємо справжній відкритий JDK під GPL.

докладінше (англ.)
це чудово. питання не зовсім в тему: чи є можливість (без правки коду) змусити java-plugin (або обраний java-аплет) використовувати іншу локаль, ніж ту, що в мене встановлено?
Про
export LC_ALL=***; firefox &
я і сам знаю, але хочеться браузер не з консолі запускати, і взагалі, щоб firefox був під UTF-8, а java - під іншою локаллю (ISO8859-2, здається). Чи це можливо без правки коду плагіна (поправити код аплета, щоб він запрацював під UTF, я не можу)?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #3 : 2008-06-20 18:24:43 »
чи є можливість (без правки коду) змусити java-plugin (або обраний java-аплет) використовувати іншу локаль, ніж ту, що в мене встановлено?
Про
export LC_ALL=***; firefox &
я і сам знаю, але хочеться браузер не з консолі запускати, і взагалі, щоб firefox був під UTF-8, а java - під іншою локаллю (ISO8859-2, здається). Чи це можливо без правки коду плагіна (поправити код аплета, щоб він запрацював під UTF, я не можу)?
спробуйте google: firefox extension locale switcher

там, здається, декілька, якщо жодний не допоможе, можна спробувати ці додатки самому покурочити, але я не впевнений, що ця можливість доступна для коду додатків...
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #4 : 2008-06-20 20:39:50 »
Цитата
там, здається, декілька, якщо жодний не допоможе, можна спробувати ці додатки самому покурочити, але я не впевнений, що ця можливість доступна для коду додатків...
дійсно, є таке. тільки саме на тій сторінці чомусь відбувається креш фаєрфокса при вживанні тих додатків :(.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"