Дзуськи восени: вже завтра воно буде в репозиторії дженти думаю й федора не сильно відставати буде
winehq.com: конектиться, але й все.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2008-06-17 18:51:49Дзуськи восени: вже завтра воно буде в репозиторії дженти думаю й федора не сильно відставати буденічого не маю проти фанатів ґенти, але я взагалі-то про бінарники писав. а федора вийде якраз восени.
Цитата: noddeat від 2008-06-17 19:21:57Цитата: Сергій Лисовенко від 2008-06-17 18:51:49Дзуськи восени: вже завтра воно буде в репозиторії дженти думаю й федора не сильно відставати буденічого не маю проти фанатів ґенти, але я взагалі-то про бінарники писав. а федора вийде якраз восени.В арчі бінарники. І якщо на протязі тижня воно там не з'явиться, я з'їм свої шкарпетки=)
Ну дивіться - сам перевірю, якщо взавтра в дженті не буде - розстріляю за флуд
Сконфігурував без попереджень, скомпілював без помилок. МС офіс, ТС, різні невеличкі програмки працюють файно, а Warcraft III взагалі літає. Я задоволений.
Ставте оранж бокс і ви про існування всіляких офісів забудете на довго
Цитата: motya від 2008-06-18 00:43:06Сконфігурував без попереджень, скомпілював без помилок. МС офіс, ТС, різні невеличкі програмки працюють файно, а Warcraft III взагалі літає. Я задоволений.Яка саме версія офісу?